Malaria in Azie

In Azie komt malaria voor

Malaria in Azië

Heeft u een reis geboekt naar een land in Azië? In sommige delen van Azië komt malaria voor, u moet zich dus goed beschermen tegen deze vervelende en gevaarlijke ziekte. Vooral in Zuidoost-Azië is de malariamug actief en zult u zich moeten beschermen met mugwerende middelen en soms malariapillen

Voorzorgsmaatregelen Azië malaria

Indien u op reis gaat naar een land in Azië zult u verschillende voorzorgsmaatregelen moeten nemen tegen malaria. Wij adviseren u altijd om mugwerende middelen met DEET te gebruiken en soms raden we het meenemen van malariapillen aan. Slaap ’s nachts onder een muskietennet om steken te voorkomen.

Overige inentingen Azië

U dient bij een bezoek aan Azië niet alleen rekening te houden met malaria, maar voor de verschillende landen worden ook inentingen en vaccinaties aangeraden. Voor de meeste landen in Azië adviseren we een DTP vaccinatie, Hepatitis A vaccinatie en vaak ook een BMR vaccinatie indien u deze niet eerder heeft gehad. Voor bepaalde landen in Azië wordt ook de buiktyphus vaccinatie aangeraden. Regel tijdig uw inentingen en maak een afspraak met een van onze bekwame artsen!

Direct een afspraak maken »


Vaccinaties andere landen

Gaat u op reis naar een andere bestemming dan Azië? U vindt hier per land informatie over aanbevolen vaccinaties en preventieve maatregelen tegen malaria en/of andere infectieziekten.

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies