Vaccinatieadvies Bali

Inentingen Bali

Wanneer u op vakantie gaat naar een exotische reisbestemming zoals Bali, dient u rekening te houden met verplichte en aanbevolen inentingen. Dankzij inentingen voor Bali gaat u goed voorbereid en zorgen zorgen op reis.

Op reis: inentingen Bali

In Bali loopt u risico op infectieziekten, die eenvoudig voorkomen kunnen worden door vaccinaties en inentingen. U kunt bij een reis naar Bali inentingen laten zetten door onze erkende artsen, die gewoon bij u thuis langskomen. Welke vaccinaties u nodig heeft, is afhankelijk van uw reisduur en gezondheidssituatie.

Verplichte inentingen Bali

De gele koorts vaccinatie is alleen verplicht wanneer u Bali wilt inreizen vanuit een land waar gele koorts voorkomt. Deze ziekte komt alleen in Afrika en Zuid-Amerika voor. Als u vanuit Nederland naar Bali reist, en onderweg niet in een gele koorts land komt, is de gele koorts vaccinatie voor u niet verplicht

Inentingen Bali: aanbevolen

Afhankelijk van uw precieze bestemming, accommodatie en verblijfsduur op Bali worden er een aantal inentingen aanbevolen. Welke inentingen voor Bali u precies nodig heeft, leest u hieronder per verblijfsduur.

Om de kans op infectieziekten te verkleinen, worden sommige inentingen altijd geadviseerd, ongeacht uw verblijfsduur in Bali. Thuisvaccinatie.nl adviseert de volgende inentingen voor Bali:

Verblijft u langer dan drie maanden in Bali? Dan bevelen wij de volgende inentingen aanvullend aan:

Welke inentingen u precies nodig heeft en wij adviseren, is afhankelijk van uw persoonlijke (gezondheids)situatie. Maak daarom vandaag nog een afspraak bij Thuisvaccinatie.nl om verplichte en aanbevolen inentingen voor Bali te halen.

Direct een afspraak maken »

Maak kennis met Thuisvaccinatie.nl

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies