Malaria in Bali

In Bali komt geen malaria voor

Malaria in Bali

U gaat op vakantie naar Bali en u bent benieuwd of in Bali malaria voorkomt? Gelukkig hoeft u zich geen zorgen te maken, want in Bali komt geen malaria voor. In andere delen in Indonesië komt wel malaria voor. Gaat u een rondreis maken, dan dient u dus wel rekening te houden met de gevaren van malaria!
 

Verplichte inentingen Bali

U hoeft dus geen rekening te houden met de gevaren van malaria, maar er worden wel andere inentingen voor Bali aanbevolen. Zo bent u verplicht een vaccinatie tegen gele koorts te hebben, indien u tien dagen voordat u Bali binnenkomt in een gele koorts land bent geweest.
 

Aanbevolen inentingen Bali

Bij iedere verblijfsduur in Bali wordt een DTP vaccinatie en Hepatitis A vaccinatie geadviseerd. Blijft u langere tijd in Bali, dan raden wij u aan ook een vaccinatie tegen buiktyfus, Hepatitis B en rabiës te nemen. Voor een persoonlijk advies maakt u een afspraak met een van onze artsen.

Direct een afspraak maken »
 

Vaccinaties andere landen

Gaat u op reis naar een ander land of continent? Wij geven u per land een advies over aanbevolen vaccinaties en preventieve maatregelen tegen malaria en/of andere infectieziekten.

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies