Vaccinatieadvies Brazilië

Bezienswaardigheden Brazilië

Als u op reis gaat naar Brazilië, dan wilt u natuurlijk genieten van al het moois dat dit land te bieden heeft. Thuisvaccinatie.nl heeft daarom een top 3 ‘bezienswaardigheden’ voor u opgesteld:

Christusbeeld - Rio de Janeiro

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro is dé stad van Brazilië. Het boegbeeld van de stad is het Christusbeeld dat u vindt in de wijk Alto da Boa Vista. Met een treintje kunt u het beeld bereiken dat op de top van de Corcovado staat. Het uitzicht is adembenemend. Rio de Janeiro staat ook bekend om carnaval. Met dit feest vieren de mensen de komst van de lente. Carnaval duurt in Brazilië vier dagen en het is fantastisch om het eens mee te maken. De parade trekt door de rua rua Marquês de Sapucaí. Vanaf de tribunes ziet u de praalwagens langs trekken. Er zijn verschillende optochten met elk een ander thema.

 

 

Kathedraal van São Paulo

São Paulo

De grootste stad van Brazilië is São Paulo. Vooral als u cultuurliefhebber bent, is São Paulo een aanrader. Deze stad heeft veel musea en theaters. Museu de Arte de São Paulo is één van de grootste musea van Latijns-Amerika. Hier vindt u meesterwerken van onder andere Karel Appel, Vincent van Gogh, Sandro Botticelli en vele anderen. U kunt ook de kathedraal van São Paulo bezoeken. Dit is één van de grootste neo-gotische kathedralen in de wereld. Daarnaast vindt u in São Paulo het hoogste gebouw van Brazilië: de Mirante do Vale.

 

 

Amazone

Amazone

Dit tropische regenwoud wordt ook wel ‘de longen van de wereld’ genoemd. Bent u in de buurt van de Amazone? Maak dan vooral een excursie en bekijk het grootste regenwoud ter wereld met eigen ogen. U vergeet het Amazoneregenwoud nooit meer...

 

 

Maak kennis met Thuisvaccinatie.nl

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies