Vaccinatieadvies Brits Territorium in de Indische Oceaan

Vaccinatieadvies

Thuisvaccinatie Arts

Aanbevolen

DTPHepatitis A

Verplicht

Geen

Aanvullend

BuiktyfusMazelenHepatitis B

Malaria

Geen malaria aanwezig
Check vergoeding Afspraak maken

Populaire bestemmingen

Vaccinaties Brits Territorium Indische Oceaan

Vaccinaties beschermen u tegen diverse infectieziekten die in het Brits Territorium in de Indische Oceaan voorkomen. Deze infectieziekten kunnen niet alleen uw vakantie bederven, maar ook impact hebben op uw leven. Ga daarom altijd goed beschermd op reis! Of u voor het Brits Territorium in de Indische Oceaan vaccinaties nodig heeft, hangt af van uw gezondheidssituatie, de verblijfsduur, de gebieden die u bezoekt en uw accommodatie in het Brits Territorium in de Indische Oceaan. Hieronder leest u welke vaccinaties het Brits Territorium in de Indische Oceaan vereist en welke inentingen wij adviseren. Maak vandaag nog een afspraak bij Thuisvaccinatie.nl om uw benodigde vaccinaties voor het Brits Territorium in de Indische Oceaan te halen.

Maak kennis met Thuisvaccinatie.nl

De voordelen van Thuisvaccinatie.nl op een rijtje:

Direct een afspraak maken »

Welke vaccinaties zijn verplicht voor het Brits Territorium in de Indische Oceaan?

Er zijn geen verplichte vaccinaties voor het Brits Territorium in de Indische Oceaan. Wel worden er een aantal belangrijke inentingen geadviseerd. Hieronder kunt u lezen om welke vaccinaties het gaat.

Wat heb ik verder nodig aan vaccinaties voor het Brits Territorium in de Indische Oceaan?

Er worden voor het Brits Territorium in de Indische Oceaan vaccinaties aanbevolen tegen een aantal reizigersziekten. Sommige van deze inentingen worden altijd geadviseerd, ongeacht de duur van uw verblijf in het Brits Territorium in de Indische Oceaan. Andere vaccinaties raden wij alleen aan als u langer dan een bepaalde tijd in het Brits Territorium in de Indische Oceaan wilt verblijven.

Thuisvaccinatie.nl adviseert de volgende vaccinaties voor het Brits Territorium in de Indische Oceaan:

Gaat u langer dan drie maanden naar het Brits Territorium in de Indische Oceaan? Dan adviseert Thuisvaccinatie.nl naast de bovenstaande inentingen voor het Brits Territorium in de Indische Oceaan ook deze aanvullende vaccinaties:

Deze vaccinaties kunnen ook bij een korter verblijf worden geadviseerd. Dit hangt van uw persoonlijke vaccinatieadvies af.

Loop ik risico op malaria in het Brits Territorium in de Indische Oceaan?

Nee. De muggen in het Brits Territorium in de Indische Oceaan verspreiden geen malaria. Wilt u tijdens uw verblijf in het Brits Territorium in de Indische Oceaan toch muggenbeten voorkomen? Enkele tips:

  • Draag bedekkende kleding, gebruik een mugwerend middel met DEET en slaap onder een muskietennet. Deze en vele andere producten kunt u bestellen via onze webshop.

Welke gezondheidsrisico’s zijn er nog meer in het Brits Territorium in de Indische Oceaan?

In het Brits Territorium in de Indische Oceaan dient u ook rekening te houden met de volgende infectieziekten:

  • Reizigersdiarree komt wereldwijd voor. Dit is vooral een vervelende reizigersziekte. Lees meer over reizigersdiarree.
  • In het Brits Territorium komen muggen voor die ziektes zoals dengue, zika of chikungunya kunnen overbrengen. Muggenwering is daarom van groot belang. Lees meer over dengue, zika of chikungunya.
  • In het Brits Territorium in de Indische Oceaan komen hiv/aids en andere soa’s mogelijk op grotere schaal voor dan in westerse landen. Lees meer over hiv/aids en soa’s.
     

Heb ik voor omringende landen van het Brits Territorium in de Indische Oceaan extra vaccinaties nodig?

Bezoekt u tijdens uw reis naar het Brits Territorium in de Indische Oceaan ook omliggende landen? Het kan zijn dat u voor deze landen aanvullende vaccinaties nodig heeft. Hieronder vindt u meer informatie over de benodigde inentingen voor buurlanden van het Brits Territorium in de Indische Oceaan.

Wilt u meer weten over Thuisvaccinatie.nl? Neem dan eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen of lees meer over onze werkwijze. Wij wijzen u bovendien graag op onze handige tips en reisartikelen voor een optimale bescherming tegen infectieziekten tijdens uw reis. Voor onze unieke service hanteren wij marktconforme tarieven.

Voorkom dat u tijdens uw verblijf in het Brits Territorium in de Indische Oceaan onnodige gezondheidsrisico’s loopt en ga goed beschermd op reis! Maak vandaag nog een afspraak voor uw persoonlijke vaccinatieadvies op maat.

Direct een afspraak maken »

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies