Malaria in Brits West-Indie (zie afzonderlijke eilanden)

In Brits West-Indie (zie afzonderlijke eilanden) komt geen malaria voor

Malaria in Brits West-Indie (zie afzonderlijke eilanden)

U gaat op vakantie naar Brits West-Indië en u bent benieuwd of in Brits West-Indië malaria voorkomt? Gelukkig hoeft u zich geen zorgen te maken, want op deze eilandengroep, bestaande uit onder andere Barbados, Bermuda, Jamaica en Grenada, is nog geen malaria geconstateerd. Voor een persoonlijk advies maakt u een afspraak met een van onze artsen.
 

Verplichte inentingen Brits West-Indië

U hoeft dus geen rekening te houden met de gevaren van malaria, maar voor de eilanden van Brits West-Indië zijn wel andere inentingen verplicht. Zo bent u verplicht een vaccinatie tegen gele koorts te hebben, wanneer u uit een land met gele koorts komt. Dit geldt echter niet voor alle eilanden van Brits West-Indië. Neem contact met ons op voor een precieze uitleg van inentingen.
 

Aanbevolen inentingen Brits West-Indië

Voor verblijf op sommige eilanden worden inentingen aanbevolen. Zo raden wij bij een bezoek aan Dominica de DTP vaccinatie en Hepatitis A vaccinatie aan. Daarnaast wordt bij een langer verblijf voor sommige eilanden ook de buiktyfus vaccinatie aangeraden. Gaat u op vakantie naar Brits West-Indië en wilt u een persoonlijk advies? Maak dan een afspraak met een van onze erkende artsen.

Direct een afspraak maken »
 

Vaccinaties andere landen

Gaat u op reis naar een ander land of continent? Wij geven u per land een advies over aanbevolen vaccinaties en preventieve maatregelen tegen malaria en/of andere infectieziekten.

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies