Vaccinatieadvies Chagosarchipel (zie Brits Territorium in de Indische Oceaan)

Vaccinatieadvies

Thuisvaccinatie Arts

Aanbevolen

DTPHepatitis A

Verplicht

Geen

Aanvullend

BuiktyfusMazelenHepatitis B

Malaria

Geen malaria aanwezig
Check vergoeding Afspraak maken

Populaire bestemmingen

Vaccinaties Chagosarchipel

Vaccinaties beschermen u tegen diverse infectieziekten die in de Chagosarchipel voorkomen. Deze infectieziekten kunnen niet alleen uw vakantie bederven, maar ook impact hebben op uw leven. Ga daarom altijd goed beschermd op reis! Of u voor de Chagosarchipel vaccinaties nodig heeft, hangt af van uw gezondheidssituatie, de verblijfsduur, de gebieden die u bezoekt en uw accommodatie in de Chagosarchipel. Hieronder leest u welke vaccinaties de Chagosarchipel vereist en welke inentingen wij adviseren. Maak vandaag nog een afspraak bij Thuisvaccinatie.nl om uw benodigde vaccinaties voor de Chagosarchipel te halen.

De voordelen van Thuisvaccinatie.nl op een rijtje:
 

Direct een afspraak maken »

Welke vaccinaties zijn verplicht voor de Chagosarchipel?

Er zijn geen verplichte vaccinaties voor de Chagosarchipel. Wel worden er een aantal belangrijke inentingen geadviseerd. Hieronder kunt u lezen om welke vaccinaties het gaat.

Wat heb ik verder nodig aan vaccinaties voor de Chagosarchipel?

Er worden voor de Chagosarchipel vaccinaties aanbevolen tegen een aantal reizigersziekten. Sommige van deze inentingen worden altijd geadviseerd, ongeacht de duur van uw verblijf in de Chagosarchipel. Andere vaccinaties raden wij alleen aan als u langer dan een bepaalde tijd in de Chagosarchipel wilt verblijven.
 

Thuisvaccinatie.nl adviseert de volgende vaccinaties voor de Chagosarchipel:
 

Verblijft u langer dan twee weken in de Chagosarchipel? Dan raden wij u ook deze aanvullende vaccinatie aan:
 

Gaat u langer dan drie maanden naar de Chagosarchipel? Dan adviseert Thuisvaccinatie.nl naast de bovenstaande inentingen voor de Chagosarchipel ook deze aanvullende vaccinaties:
 

Deze vaccinaties kunnen ook bij een korter verblijf worden geadviseerd. Dit hangt van uw persoonlijke vaccinatieadvies af.

Loop ik risico op malaria in de Chagosarchipel?

Nee. De muggen in de Chagosarchipel verspreiden geen malaria. Wilt u tijdens uw verblijf in de Chagosarchipel toch muggenbeten voorkomen? Enkele tips:

  • Draag bedekkende kleding, gebruik een mugwerend middel met DEET en slaap onder een muskietennet. Deze en vele andere producten kunt u bestellen via onze webshop.
     

Welke gezondheidsrisico’s zijn er nog meer in de Chagosarchipel?

In de Chagosarchipel dient u ook rekening te houden met de volgende infectieziekten:

  • Reizigersdiarree komt wereldwijd voor. Dit is vooral een vervelende reizigersziekte. Lees meer over reizigersdiarree.
  • In dit land komen ook ziektes zoals dengue (knokkelkoorts) voor. Er is voor deze ziekte nog geen vaccinatie beschikbaar. Lees meer over dengue.
  • In de Chagosarchipel komen hiv/aids en andere soa’s op grotere schaal voor dan in westerse landen. Lees meer over hiv/aids en soa’s.
     

Heb ik voor omringende landen van de Chagosarchipel extra vaccinaties nodig?

Bezoekt u tijdens uw reis naar de Chagosarchipel ook omliggende landen? Het kan zijn dat u voor deze landen aanvullende vaccinaties nodig heeft. Hieronder vindt u meer informatie over de benodigde inentingen voor buurlanden van de Chagosarchipel.

Wilt u meer weten over Thuisvaccinatie.nl? Neem dan eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen of lees meer over onze werkwijze. Wij wijzen u bovendien graag op onze handige tips en reisartikelen voor een optimale bescherming tegen infectieziekten tijdens uw reis. Voor onze unieke service hanteren wij marktconforme tarieven.

Voorkom dat u tijdens uw verblijf in de Chagosarchipel onnodige gezondheidsrisico’s loopt en ga goed beschermd op reis! Maak vandaag nog een afspraak voor uw persoonlijke vaccinatieadvies op maat.

Direct een afspraak maken »

Maak kennis met Thuisvaccinatie.nl

Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.