Vaccinatieadvies China

Buurlanden China

China grenst aan de landen Mongolië, Bhutan, Nepal, Taiwan, Noord-Korea, Zuid-Korea en Japan. Het is belangrijk dat u weet welke vaccinaties u nodig heeft als u via China naar één van deze landen reist. Op deze pagina leest u een kort welke inentingen wij adviseren. Voor uitgebreide informatie over de vaccinaties gaat u naar de pagina over het desbetreffende land 

Vaccinaties Mongolië

Gaat u op vakantie naar Mongolië? Dan raden wij u de vaccinaties DTP en Hepatitis A aan. Het is per persoon verschillend of er aanvullende inentingen nodig zijn. Dit is afhankelijk van onder meer uw reisduur en -doel. Lees meer over vaccinaties Mongolië.

Vaccinaties Bhutan

Reist u naar Bhutan? Laat u dan inenten met de DTP en Hepatitis A vaccinatie. Voor sommige reizigers zijn vaccinaties tegen Buiktyfus, Hepatitis B, TBC, Rabies en Gele Koorts aan te bevelen. Dit hangt af van de reisduur en uw gezondheid. Lees meer over vaccinaties Bhutan.

In Bhutan komt malaria voor. Voor bepaalde gebieden worden malariapillen aangeraden terwijl het in andere regio’s voldoende is als u zich tegen mugenbeten beschermt. Bekijk de malariagebieden Bhutan.

Vaccinaties Nepal

Gaat u naar Nepal? Dan adviseren wij de vaccinaties DTP en Hepatitis A . De aanvullende vaccinaties tegen Buiktyfus, Hepatitis B, TBC, Rabies, Japanse Encefalitis en Gele Koorts zijn persoonsgebonden. Dit is onder meer afhankelijk van uw gezondheid en de activiteiten die u gaat ondernemen in Nepal. Lees meer over vaccinaties Nepal.

In bijna heel Nepal komt malaria voor. Voor sommige gebieden is het noodzakelijk dat u malariapillen slikt. Voor andere gebieden zijn mugwerende maatregelen voldoende. Bekijk de malariagebieden Nepal.

Vaccinaties Taiwan

De aanbevolen vaccinaties voor Taiwan zijn onbekend. Zowel bij LCR als Thuisvaccinatie is er geen informatie.

Vaccinaties Noord-Korea

Vakantiegangers en zakenreizigers die naar Noord-Korea reizen, adviseren wij om zich te laten inenten tegen Hepatitis A en DTP. Of er vaccinaties tegen Buiktyfus, Hepatitis B, TBC, Rabies en Gele Koorts nodig zijn, hangt af van de reisduur en accommodatie in Noord-Korea. Lees meer over vaccinaties Noord-Korea.

In Noord-Korea kan malaria voorkomen. Of u malariapillen moet slikken of dat u zich alleen tegen muggenbeten moet beschermen, is afhankelijk van de regio waar u verblijft. Bekijk de malariagebieden Noord-Korea.

Vaccinaties Zuid-Korea

Reizigers die naar Zuid-Korea gaan, adviseren wij zich tegen Hepatitis A en DTP te vaccineren. De vaccinaties tegen Buiktyfus, Hepatitis B, TBC en Rabiës zijn afhankelijk van onder andere uw gezondheid en de regio waar u verblijft. Lees meer over vaccinaties Zuid-Korea.

In bepaalde regio’s van Zuid-Korea komt malaria voor. Laat u voorlichten of u malariapillen moet slikken of dat het voldoende is om u tegen muggenbeten moet beschermen. Bekijk de malariagebieden Zuid-Korea.

Vaccinatieadvies Japan

AAls u naar Japan reist, dan zijn er geen vaccinaties die standaard aanbevolen worden. Toch kan het zijn dat u vaccinaties tegen Japanse Encefalitis of Tekenencefalitis nodig heeft. Dit is onder meer afhankelijk van uw gezondheid en het gebied in Japan waar u naar toe reist. Lees meer over vaccinaties Japan.

Maak kennis met Thuisvaccinatie.nl

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies