Vaccinatieadvies China

Reeds gevaccineerd China

Als u naar China reist, raden wij u aan om uw te laten inenten met de DTP en Hepatitis A vaccinatie. Het kan natuurlijk zo zijn dat u deze inentingen al eens heeft gehad. Dat betekent niet meteen dat u ook nu nog beschermd bent tegen besmetting. We vertellen u graag meer over de beschermingsduur van deze vaccinaties:

Beschermingsduur DTP vaccinatie

U bent 10 jaar beschermd tegen difterie, polio en tetanusals u de DTP vaccinatie heeft gehad. U heeft voor de DTP vaccinatie slechts 1 prik nodig. Is het langer dan 10 jaar geleden dat u een DTP vaccinatie heeft gehad? Dan raden wij u aan om u voor uw vertrek naar opnieuw China te laten vaccineren.

Beschermingsduur Gele Koorts vaccinatie

De Gele Koorts vaccinatie heeft net zoals de DTP vaccinatie een beschermingsduur van 10 jaar. Is het langer dan 10 jaar geleden dat u deze vaccinatie hebt gekregen en reist u vanuit een land waar Gele Koorts voorkomt naar China? Dan dient u zich nogmaals te laten inenten voordat u naar China vertrekt.

Beschermingsduur Hepatitis A vaccinatie

De Hepatitis A vaccinatie beschermt u 1 jaar. Als u binnen een jaar na deze inenting een herhaalprik krijgt, dan bent u maar liefst 25 jaar beschermd tegen besmetting met deze infectieziekte.

Direct een afspraak maken »

 

 

Maak kennis met Thuisvaccinatie.nl

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies