Vaccinatieadvies Cocoseilanden

Vaccinatieadvies

Thuisvaccinatie Arts

Aanbevolen

DTPHepatitis A

Verplicht

Geen

Aanvullend

Gele KoortsBuiktyfusMazelenHepatitis B

Malaria

Geen malaria aanwezig
Check vergoeding Afspraak maken

Populaire bestemmingen

Vaccinaties Cocoseilanden

Vaccinaties beschermen u tegen diverse infectieziekten die op de Cocoseilanden voorkomen. Deze infectieziekten kunnen niet alleen uw vakantie bederven, maar ook impact hebben op uw leven. Ga daarom altijd goed beschermd op reis! Of u voor de Cocoseilanden vaccinaties nodig heeft, hangt af van uw gezondheidssituatie, de verblijfsduur, de gebieden die u bezoekt en uw accommodatie op de Cocoseilanden. Hieronder leest u welke vaccinaties Cocoseilanden vereisen en welke inentingen wij adviseren. Maak vandaag nog een afspraak bij Thuisvaccinatie.nl om uw benodigde vaccinaties voor de Cocoseilanden te halen.

Maak kennis met Thuisvaccinatie.nl

De voordelen van Thuisvaccinatie.nl op een rijtje:

Direct een afspraak maken »

Welke vaccinaties zijn verplicht voor de Cocoseilanden?

De gele koorts vaccinatie is alleen verplicht wanneer u de Cocoseilanden wilt inreizen vanuit een land waar gele koorts voorkomt. Deze ziekte komt alleen in Afrika en Zuid-Amerika voor.

Als u vanuit Nederland naar de Cocoseilanden reist, en onderweg niet in een gele koorts land komt, is de gele koorts vaccinatie voor u niet verplicht. Op de Galapagos Eilanden, de provincie Misiones in Argentinië en Tobago komt wel gele koorts voor. Toch hoeft u, wanneer u vanuit deze landen naar de Cocoseilanden reist, geen gele koorts vaccinatie te halen.

Naast de in sommige gevallen verplichte gele koorts vaccinatie voor de Cocoseilanden worden er nog een aantal andere inentingen geadviseerd. Hieronder kunt u lezen om welke vaccinaties het gaat. 

Wat heb ik verder nodig aan vaccinaties voor de Cocoseilanden?

Er worden voor de Cocoseilanden vaccinaties aanbevolen tegen een aantal reizigersziekten. Sommige van deze inentingen worden altijd geadviseerd, ongeacht de duur van uw verblijf op de Cocoseilanden. Andere vaccinaties raden wij alleen aan als u langer dan een bepaalde tijd op de Cocoseilanden wilt verblijven.

Thuisvaccinatie.nl adviseert de volgende vaccinaties voor de Cocoseilanden:

Verblijft u langer dan twee weken op de Cocoseilanden? Dan raden wij ook deze aanvullende vaccinatie aan: 

Gaat u langer dan drie maanden naar de Cocoseilanden? Dan adviseert Thuisvaccinatie.nl naast de bovenstaande inentingen voor de Cocoseilanden ook deze aanvullende vaccinaties:

Deze vaccinaties kunnen ook bij een korter verblijf worden geadviseerd. Dit hangt van uw persoonlijke vaccinatieadvies af.

Loop ik risico op malaria op de Cocoseilanden?

Nee. De muggen op de Cocoseilanden verspreiden geen malaria. Wilt u tijdens uw verblijf op de Cocoseilanden toch muggenbeten voorkomen? Enkele tips:

  • Draag bedekkende kleding, gebruik een mugwerend middel met DEET en slaap onder een muskietennet. Deze en vele andere producten kunt u bestellen via onze webshop.

Welke gezondheidsrisico’s zijn er nog meer op de Cocoseilanden?

Op de Cocoseilanden dient u ook rekening te houden met de volgende infectieziekten: 

  • Reizigersdiarree komt wereldwijd voor. Dit is vooral een vervelende reizigersziekte. Lees meer over reizigersdiarree.
  • Op de Cocoseilanden komen muggen voor die ziektes zoals dengue, zika of chikungunya kunnen overbrengen. Muggenwering is daarom van groot belang. Lees meer over dengue, zika of chikungunya.


Heb ik voor omringende landen van de Cocoseilanden extra vaccinaties nodig?

Bezoekt u tijdens uw reis naar de Cocoseilanden ook omliggende landen? Het kan zijn dat u voor deze landen aanvullende vaccinaties nodig heeft. Hieronder vindt u meer informatie over de benodigde inentingen voor buurlanden van de Cocoseilanden.

Wilt u meer weten over Thuisvaccinatie.nl? Neem dan eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen of lees meer over onze werkwijze. Wij wijzen u bovendien graag op onze handige tips en reisartikelen voor een optimale bescherming tegen infectieziekten tijdens uw reis. Voor onze unieke service hanteren wij marktconforme tarieven.

Voorkom dat u tijdens uw verblijf op de Cocoseilanden onnodige gezondheidsrisico’s loopt en ga goed beschermd op reis! Maak vandaag nog een afspraak voor uw persoonlijke vaccinatieadvies op maat.

Direct een afspraak maken »

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies