Vaccinatieadvies Costa Rica

Buurlanden Costa Rica

Costa Rica grenst aan de landen Nicaragua en Panama. Als u vanuit Costa Rica reist naar één of beide landen, is het belangrijk dat u weet welke vaccinaties u nodig heeft. Op deze pagina geven wij u een kort en bondig advies. Voor een uitgebreid vaccinatieadvies gaat u naar de pagina van het desbetreffende land.

Vaccinaties Nicaragua

Bent u van plan om naar Nicaragua te reizen? Laat u dan vaccineren tegen Hepatitis A en DTP. De vaccinaties tegen Buiktyfus, Hepatitis B, Rabiës en Gele Koorts zijn persoonsgebonden. Deze inentingen zijn afhankelijk van onder meer uw gezondheid en de verblijfsduur in Nicaragua.

In bepaalde delen van Nicaragua komt malaria voor. Het kan zijn dat u zich moet beschermen tegen muggenbeten of dat u malariapillen moet slikken. Bekijk de vaccinaties Nicaragua.

Vaccinaties Panama

Alle reizigers die naar Panama gaan, raden wij de vaccinaties Hepatitis A en DTP aan. De vaccinaties tegen Gele Koorts, Buiktyfus, Hepatitis B en Rabies worden voor sommige reizigers aanbevolen. Of u deze inentingen nodig heeft, hangt af van uw gezondheid en bijvoorbeeld de activiteiten die u tijdens uw reis onderneemt. Lees hier meer over vaccinaties Panama.

In sommige delen van Panama komt malaria voor. Voor de provincies Comarca Kuna Yala, Comarca Embera-Wounaan, Darién en Bocas del Toro raden wij malariapillen aan. Tref daarnaast mugwerende maatregelen. Bekijk de malariagebieden Panama.

 

 

Maak kennis met Thuisvaccinatie.nl

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies