Vaccinatieadvies Egypte

Reeds gevaccineerd Egypte

Heeft u al eens inentingen gehad tegen DTP of Hepatitis A? Dit zijn de vaccinaties die u nodig heeft als u naar Egypte reist. Het is belangrijk om te weten of de eerder gekregen vaccinaties u nog beschermen. Wellicht heeft u een herhaalprik nodig. Op deze pagina informeren wij u hier graag over.

Beschermingsduur DTP vaccinatie

Met slechts één prik bent u 10 jaar beschermd tegen difterie, polio en tetanus. De meeste mensen hebben deze vaccinatie als kind al gehad. Maar als het meer dan 10 jaar geleden is dat u ingeënt bent, dan heeft u een de DTP vaccinatie nogmaals nodig voordat u naar Egypte reist.

Beschermingsduur Gele Koorts

Als u vanuit een Gele Koorts gebied naar Egypte reist, dan bent u verplicht om u hiertegen te vaccineren. De beschermingsduur van de Gele Koorts vaccinatie is net zoals DTP 10 jaar. Is het langer dan 10 jaar geleden dat u tegen Gele koorts bent ingeënt? Dan is een herhaalprik noodzakelijk.

Beschermingsduur Hepatitis A

De beschermingsduur van de Hepatitis A vaccinatie Laat u zich binnen een jaar nogmaals vaccineren, dan bent u 25 jaar beschermd tegen Hepatitis A.

Direct een afspraak maken »

 

 

Maak kennis met Thuisvaccinatie.nl

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies