Vaccinatieadvies G.O.S. (zie individuele staten van het G.O.S.)

Vaccinatieadvies

Thuisvaccinatie Arts

Geen vaccinaties nodig voor G.O.S. (zie individuele staten van het G.O.S.)

Populaire bestemmingen

Vaccinaties G.O.S.

Reist u naar een land dat tot het G.O.S. behoort? Vaccinaties beschermen u tegen diverse infectieziekten die in de G.O.S.-landen voorkomen. Deze infectieziekten kunnen niet alleen uw vakantie bederven, maar ook impact hebben op uw leven. Ga daarom altijd goed beschermd op reis! Of u voor het G.O.S. vaccinaties nodig heeft, hangt af van de reisbestemming en de gebieden die u verder bezoekt, uw gezondheidssituatie, de verblijfsduur en uw accommodatie in het G.O.S. Hieronder leest u welke vaccinaties het G.O.S. vereist en welke inentingen wij adviseren. Maak vandaag nog een afspraak bij Thuisvaccinatie.nl om uw benodigde vaccinaties voor het G.O.S. te halen.
 

Maak kennis met Thuisvaccinatie.nl

De voordelen van Thuisvaccinatie.nl op een rijtje:

Direct een afspraak maken »

Welke vaccinaties zijn verplicht voor het G.O.S.?

De meeste landen die tot het G.O.S. behoren, stellen geen vaccinaties verplicht. Alleen voor Kirgizië is een gele koorts vaccinatie verplicht wanneer u vlak vóór uw aankomst in Kirgizië in een gele koorts land bent geweest. Gele koorts komt alleen voor in landen in Afrika en Zuid-Amerika. Als u vanuit Nederland direct naar een G.O.S.-land vliegt, is de gele koorts vaccinatie voor u niet verplicht.

Verder worden er nog een aantal vaccinaties voor het G.O.S. geadviseerd. Hieronder kunt u lezen om welke vaccinaties het gaat. 

Wat heb ik verder nodig aan vaccinaties voor het G.O.S.?

Voor alle landen in het G.O.S. worden altijd de volgende vaccinaties geadviseerd:

DTP vaccinatie (tegen difterie, tetanus en polio)

Hepatitis A vaccinatie

Voor sommige van deze landen worden deze vaccinaties ook geadviseerd:

• BMR-vaccinatie (alleen aanbevolen wanneer u geen mazelen heeft gehad of nooit tegen de mazelen bent gevaccineerd)

• Teken encefalitis vaccinatie 

Gaat u langer dan drie maanden naar een G.O.S.-land? Dan adviseert Thuisvaccinatie.nl naast de bovenstaande inentingen voor het G.O.S. ook nog aanvullende vaccinaties. Deze kunt u vinden in het afzonderlijke reisadvies per bestemming. In deze afzonderlijke reisadviezen vindt u ook informatie over het al dan niet voorkomen van malaria en de eventuele noodzaak van het gebruik van malariapillen. Ook vindt u er informatie over andere reizigersziekten waarvoor (nog) geen vaccinatie mogelijk is, zoals bijvoorbeeld reizigersdiarree, dengue en schistosomiasis.

Overzicht van de G.O.S.-landen

Het G.O.S. bestaat uit de onderstaande negen landen. Reist u naar één of meer van deze landen en wilt u weten welke vaccinaties u precies nodig heeft? Lees dan het afzonderlijke reisadvies per land.

Wilt u meer weten over Thuisvaccinatie.nl? Neem dan eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen of lees meer over onze werkwijze. Wij wijzen u bovendien graag op onze handige tips en reisartikelen voor een optimale bescherming tegen infectieziekten tijdens uw reis. Voor onze unieke service hanteren wij marktconforme tarieven.

Voorkom dat u tijdens uw verblijf in het G.O.S. onnodige gezondheidsrisico’s loopt en ga goed beschermd op reis! Maak vandaag nog een afspraak voor uw persoonlijke vaccinatieadvies op maat.

Direct een afspraak maken »

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies