Vaccinatieadvies Gambia

Reeds gevaccineerd Gambia

Als u vaker naar het buitenland reist, kan het zijn dat u al eens gevaccineerd bent tegen Gele Koorts, DTP of Hepatitis A. Dit zijn de vaccinaties die u nodig heeft als u naar Gambia gaat. Op deze pagina leest u meer over de beschermingsduur van deze vaccinaties. Zo weet u of u ook nu nog beschermd bent tegen besmetting of dat u een herhaalprik nodig heeft voor uw reis naar Gambia.

Beschermingsduur DTP vaccinatie Gambia

De DTP vaccinatie beschermt u 10 jaar. Als het langer dan 10 jaar geleden is dat u gevaccineerd bent, dan adviseren wij u nadrukkelijk om u opnieuw te laten vaccineren voordat u naar Gambia vertrekt. Dankzij dit combivaccin bent u beschermd tegen difterie, polio en tetanus.

Beschermingsduur Gele Koorts vaccinatie

Als u ingeënt bent tegen Gele Koorts, dan bent u 10 jaar beschermd tegen deze vervelende infectieziekte die voorkomt in Gambia. Is het langer dan 10 jaar geleden dat u bent gevaccineerd? Dan raden wij u aan om u nogmaals te laten vaccineren. Lees meer over de Gele Koorts vaccinatie.

Beschermingsduur Hepatitis A vaccinatie

Heeft u 1 prik gehad met het vaccin tegen Hepatitis A ? Dan bent u 1 jaar beschermd. Krijgt u binnen één jaar een tweede prik, dan is de beschermingsduur van de Hepatitis A vaccinatie 25 jaar.

Direct een afspraak maken »

 

 

Maak kennis met Thuisvaccinatie.nl

Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.