Malaria in Griekenland

In Griekenland komt geen malaria voor

Malaria in Griekenland

Gaat u op vakantie naar het Griekse vasteland of een van de eilanden en bent u benieuwd of in Griekenland malaria voorkomt? Gelukkig loopt u geen risico, want de muggen in Griekenland verspreiden geen malaria. U kunt dus met een gerust hart op vakantie gaan!
 

Verplichte inentingen Griekenland

Inentingen voor Griekenland zijn niet verplicht of noodzakelijk. Het enige gezondheidsrisico waarmee u te maken kunt krijgen is FSME/teken encefalitis. Deze infectieziekte komt voor in de beboste gebieden van Griekenland en is een ernstige ziekte die een hersenontsteking kan veroorzaken. Neem dus het zekere voor het onzekere en laat u vaccineren tegen teken encefalitis in Griekenland!
 

Waarom kiest u voor Thuisvaccinatie.nl?

Er zijn in Griekenland geen specifieke infectieziekten waarmee u rekening dient te houden, met uitzonderen van FSME/teken encefalitits als u in de beboste gebieden van het land gaat kamperen.

Echter, wanneer u uw reis naar Griekenland combineert met andere landen, moet u rekening houden met aanvullende vaccinaties voor andere reisbestemmingen. Gelukkig bent u bij Thuisvaccinatie.nl aan het juiste adres! Onze erkende artsen komen thuis bij u langs om de vaccinaties te zetten.

Direct een afspraak maken »

Vaccinaties andere landen

Gaat u op reis naar een ander land of continent? Wij geven u per land een advies over aanbevolen vaccinaties en preventieve maatregelen tegen malaria en/of andere infectieziekten.

Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.