Vaccinatieadvies India

Buurlanden India

India grenst aan de landen China, Pakistan, Nepal, Bangladesh en Sri Lanka. Wilt u vanuit India naar één van deze landen reizen? Houd dan rekening met de benodigde vaccinaties. Op deze pagina adviseren wij u graag. Voor uitgebreide informatie over de aanbevolen vaccinaties gaat u naar de pagina van het land zelf.

Vaccinaties die voor alle buurlanden gelden

De vaccinaties die voor alle buurlanden van India aanbevolen worden, zijn: DTP en Hepatitis A . Daarnaast zijn er enkele vaccinaties die u nodig kunt hebben vanwege uw gezondheid of bijvoorbeeld uw verblijfsduur. Dit zijn de vaccinaties tegen: Buiktyfus, Hepatitis B, TBC, Rabiës, Japanse Encefalitis, Tekenencefalitis en Gele Koorts. De artsen van Thuisvaccinatie.nl adviseren u hier graag persoonlijk over.

Bekijk het vaccinatieadvies per land: China, Pakistan, Nepal, Bangladesh en Sri Lanka.

Malaria in buurlanden van India

In alle buurlanden van India komt malaria voor. Het kan zijn dat u malariapillen moet slikken, maar soms zijn mugwerende maatregelen ook voldoende.

Bekijk de malariagebieden per land: China, Pakistan, Nepal, Bangladesh en Sri Lanka

Maak kennis met Thuisvaccinatie.nl

Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.