Malaria in Isle of Man

In Isle of Man komt geen malaria voor

Malaria in Isle of Man

De muggenbeten van de muggen op Isle of Man zijn zeer vervelend, maar verder niet gevaarlijk. Er komt gelukkig geen malaria op Isle of Man voor. Echter, wanneer u een reis naar Isle of Man combineert met andere landen, dient u zich goed voor te bereiden en te informeren of er geen malaria voorkomt op de andere reisbestemming die u aandoet.
 

Inentingen Isle of Man

Er zijn op Isle of Man geen specifieke infectieziekten waar u rekening mee moet houden of waar u inentingen voor nodig heeft. U kunt met een gerust hart op reis gaan naar dit prachtige eiland! We raden het wel altijd aan om te zorgen voor een goede persoonlijke hygiëne en voedselhygiëne, om iedere kans op infecties te voorkomen.
 

Waarom kiest u voor Thuisvaccinatie.nl?

Heeft u inentingen of vaccinaties nodig voor uw vakantie of reisbestemming? Dan staat Thuisvaccinatie.nl ook ’s avonds of in het weekend voor u klaar voor het zetten van vaccinaties. Onze erkende artsen komen bij u thuis langs, op een moment dat het u goed uitkomt. Informeer op tijd of u inentingen nodig heeft voor uw reisbestemming, maak direct een afspraak!

Direct een afspraak maken »

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies