Malaria in Jan Mayen

In Jan Mayen komt geen malaria voor

Malaria in Jan Mayen

Thuisvaccinatie.nl staat voor u klaar met uitgebreid advies over malaria gebieden over de hele wereld en bijbehorende voorzorgsmaatregelen. Dient u ook rekening te houden met malaria op Jan-Mayen? Gelukkig niet, want de muggen op Jan-Mayen verspreiden geen malaria!

Reizen naar andere bestemmingen

Combineert u uw reis naar Jan-Mayen met andere bestemmingen? Dan dient u mogelijk wel rekening te houden met voorzorgsmaatregelen tegen malaria. Informeer van tevoren dus goed over alle risico’s en reisbestemmingen. Daarnaast kunt u direct een afspraak maken met een van onze erkende artsen voor een persoonlijk advies.

Inentingen Jan-Mayen

Gaat u op vakantie naar het eiland Jan-Mayen? Dan kunt u zorgeloos op reis zonder verplichte of aanbevolen inentingen. De muggen op het eiland verspreiden geen malaria dus u hoeft tevens geen malaria voorzorgsmaatregelen te nemen bij een bezoek aan Jan-Mayen. Het is altijd raadzaam om voor een goede persoonlijke hygiëne en voedsel hygiëne te zorgen om alle risico’s te beperken.

Vaccinaties andere landen

Gaat u op reis naar een ander land of continent? Wij geven u per land een advies over aanbevolen vaccinaties en preventieve maatregelen tegen malaria en/of andere infectieziekten.

Direct een afspraak maken »

 

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies