Malaria in Jersey

In Jersey komt geen malaria voor

Malaria in Jersey

Thuisvaccinatie.nl staat voor u klaar met uitgebreid advies over malaria gebieden over de hele wereld en bijbehorende voorzorgsmaatregelen. Dient u ook rekening te houden met malaria op het Franse eiland Jersey? Gelukkig niet, want de muggen op Jersey verspreiden geen malaria!
 

Inentingen Jersey

Gaat u op vakantie naar het Franse eiland Jersey? Dan kunt u zorgeloos op reis zonder verplichte of aanbevolen inentingen. De muggen op het eiland verspreiden geen malaria dus u hoeft tevens geen malaria voorzorgsmaatregelen te nemen bij een bezoek aan Jersey. Blijf wel waakzaam op uw eigen persoonlijke hygiëne en voedselhygiëne om alle risico’s te beperken.
 

Op reis naar een andere bestemming

Combineert u uw reis naar Jersey met andere eilanden of reisbestemmingen? Let op dat u voor deze bestemmingen wel aanvullende vaccinaties nodig heeft. Informeer van tevoren dus goed over alle risico’s en reisbestemmingen. U kunt direct een afspraak maken met een van onze erkende artsen voor een persoonlijk advies, afgestemd op uw gezondheidssituatie en bestemmingen.

Direct een afspraak maken »

Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.