Malaria in Liechtenstein

In Liechtenstein komt geen malaria voor

Malaria in Liechtenstein

Brengt u binnenkort een bezoek aan Liechtenstein en wilt u weten of er malaria voorkomt? Dan hoeft u zich gelukkig geen zorgen te maken, want er komt in Liechtenstein geen malaria voor. U kunt dus met een gerust hart op vakantie gaan.
 

Kans op malaria in Liechtenstein

In Liechtenstein loopt u geen risico op malaria. Combineert u uw reis naar Liechtenstein met een andere reisbestemming? Dan dient u rekening te houden met aanvullende maatregelen tegen malaria of infectieziekten. Denk bijvoorbeeld aan bedekkende kleding, mugwerende middelen met DEET en een muskietennet om onder te slapen.

Informeer dus tijdig naar al uw verschillende reisbestemmingen en de gevaren van malaria. Ga altijd goed voorbereid op reis zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Onze erkende artsen geven u een persoonlijk advies afhankelijk van uw reisduur en reisbestemming(en).
 

De voordelen van Thuisvaccinatie.nl


Maak direct een afspraak

Via het online aanmeldformulier maakt u eenvoudig en snel een afspraak met een van onze artsen. We vragen u om persoonlijke informatie, zodat we het beste advies kunnen geven, aangepast op uw reisduur, bestemming en gezondheidssituatie. 

Direct een afspraak maken »

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies