Malaria in Madeira

In Madeira komt geen malaria voor

Malaria in Madeira

Heeft u een reis geboekt naar het prachtige Madeira? U hoeft zich dan geen zorgen te maken over malaria, want op Madeira komt geen malaria voor. Het is dus niet nodig om voorzorgsmaatregelen te nemen tegen malaria.
 

Kans op malaria in Madeira

Op Madeira loopt u geen risico op malaria. Gaat u echter op doorreis en combineert u uw reis naar Madeira met een andere reisbestemming? Dan dient u rekening te houden met aanvullende maatregelen tegen malaria of het halen van vaccinaties. Denk bijvoorbeeld aan bedekkende kleding, mugwerende middelen met DEET en een muskietennet om onder te slapen.

Ga altijd goed voorbereid op reis zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Informeer tijdig naar de reisbestemmingen die u aandoet om er zeker van te zijn dat u alle voorzorgsmaatregelen hebt genomen.
 

Maak een online afspraak

Via het online aanmeldformulier maakt u eenvoudig en snel een afspraak met een van onze artsen. Het advies is afhankelijk van uw reisduur, reisbestemming en gezondheidssituatie. Afhankelijk van deze gegevens kunnen aanvullende vaccinaties geadviseerd worden.
 

De voordelen van Thuisvaccinatie.nl op een rijtje:

Direct een afspraak maken »

 

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies