Malaria in Malta

In Malta komt geen malaria voor

Malaria in Malta

Malta is een populaire vakantiebestemming onder Nederlanders. Zorg dat u goed voorbereid op reis gaat en lees hier alles over malaria in Malta.
 

Malta: malaria risico’s

U kunt met een gerust hart op reis gaan, want op Malta loopt u geen risico op malaria. Combineert u uw reis naar Malta met andere bestemmingen? Dan dient u rekening te houden met aanvullende maatregelen tegen malaria of het halen van vaccinaties. Gelukkig gaat dit heel eenvoudig door het maken van een online afspraak met een van onze erkende artsen.
 

Mugwerende middelen

Ook al verspreiden de muggen op Malta geen malaria, kunnen de steken van muggen zeer vervelend zijn. U kunt zich beschermen tegen muggensteken met behulp van mugwerende middelen met DEET en een muskietennet om onder te slapen. Het dragen van bedekkende kleding kan ook helpen.
 

Maak een online afspraak

Via het online aanmeldformulier maakt u eenvoudig en snel een afspraak voor het halen van allerlei soorten inentingen. Het advies dat onze artsen geven, is afhankelijk van uw reisduur, reisbestemming en gezondheidssituatie. Afhankelijk van deze gegevens kunnen aanvullende vaccinaties geadviseerd worden.
 

De voordelen van Thuisvaccinatie.nl

Direct een afspraak maken »

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies