Vaccinatieadvies Mexico

Vaccinatieadvies

Thuisvaccinatie Arts

Aanbevolen

DTPHepatitis A

Verplicht

Geen

Aanvullend

Hepatitis BRabies

Malaria

Mogelijk malaria aanwezig
Check vergoeding Afspraak maken

Inentingen Mexico

Bij een reis naar Mexico is het verstandig om u ruim van tevoren te laten informeren over alle verplichte en aanbevolen inentingen voor dit land. Zo voorkomt u vervelende reizigersziekten die uw vakantie kunnen verpesten.

Verplicht: inentingen Mexico

Thuisvaccinatie.nl adviseert u over alle verplichte en aanbevolen inentingen voor Mexico. Lees daarom aandachtig alle adviezen door en maak een afspraak met een van onze erkende artsen om alle inentingen voor Mexico te halen.

Voor een bezoek aan Mexico bent u verplicht een gele koorts inenting te hebben, indien in de zeven dagen ervoor in een gele koorts land bent geweest. Dit geldt vaak ook voor de overstap op het vliegveld in een gele koorts land. Onze artsen kunnen u een specifiek advies geven voor alle bestemmingen, laat u dus van tevoren goed inlichten.

Aanbevolen: inentingen Mexico

Zonder zorgen op reis? Haal alle aanbevolen vaccinaties voor Mexico via Thuisvaccinatie.nl. Onze erkende artsen komen bij u thuis langs voor het vaccineren tegen verschillende infectieziekten. Voor Mexico worden een aantal inentingen aanbevolen, ongeacht uw verblijfsduur:

Gaat u langer dan drie maanden naar Mexico? Dan bevelen wij de volgende inentingen aanvullend aan:

Afhankelijk van uw precieze reisbestemming en gezondheidssituatie, kan het advies per persoon verschillen. Maak daarom een afspraak met een van onze artsen voor het juiste advies en alle benodigde vaccinaties voor Mexico.

Direct een afspraak maken »

Maak kennis met Thuisvaccinatie.nl

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies