Malaria in Monaco

In Monaco komt geen malaria voor

Malaria in Monaco

Monaco is een dwergstaat grenzend aan Frankrijk en de Middellandse Zee. Een vakantie in Frankrijk wordt vaak gecombineerd met een bezoek aan Monaco. Moet u zich tijdens dit bezoek zorgen maken om kans op malaria in Monaco?
 

Monaco: malaria risico’s

Tijdens uw bezoek aan Monaco hoeft u zich geen zorgen te maken, want op Monaco komt geen malaria voor. Gaat u op doorreis en doet u ook nog andere reisbestemming aan naast Monaco? Dan dient u wel rekening te houden met aanvullende voorzorgsmaatregelen. Informeer dus tijdig naar alle gezondheidsrisico’s voor uw reisbestemmingen.
 

Bescherming tegen muggen

De muggen in Monaco verspreiden geen malaria, maar hun steken kunnen wel zeer vervelend zijn. U kunt zich beschermen tegen muggensteken met behulp van mugwerende middelen met DEET en een muskietennet om onder te slapen. Het dragen van bedekkende kleding kan ook helpen.
 

De voordelen van Thuisvaccinatie.nl

Maak eenvoudig een afspraak bij Thuivaccinatie.nl

Via het online aanmeldformulier maakt u eenvoudig en snel een afspraak voor het halen van allerlei soorten inentingen. Het advies dat onze artsen geven, is afhankelijk van uw reisduur, reisbestemming en gezondheidssituatie. Afhankelijk van deze gegevens kunnen aanvullende vaccinaties geadviseerd worden.
 

Direct een afspraak maken »

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies