Malaria in Mongolie

In Mongolie komt geen malaria voor

Malaria in Mongolië

Mongolië is gelegen in Centraal- en Oost-Azië en grenst aan Rusland en China. Gaat u hier binnenkort op vakantie en wilt u meer weten over malaria in Mongolië? Thuisvaccinatie.nl staat voor u klaar met een persoonlijk advies.
 

Mongolië malaria risico’s

Gaat u op vakantie naar Mongolië? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken om malaria. In Mongolië verspreiden de muggen namelijk geen malaria en kunt u dus met een gerust hart op vakantie gaan. Combineert u uw reis naar Mongolië met andere reisbestemmingen? Dan dient u rekening te houden met aanvullende vaccinaties of maatregelen tegen malaria.
 

Bescherming tegen muggen

De muggen in Mongolië verspreiden geen malaria, maar hun steken kunnen wel zeer vervelend zijn. U kunt zich beschermen tegen muggensteken met behulp van mugwerende middelen met DEET en een muskietennet om onder te slapen. Het dragen van bedekkende kleding kan ook helpen.
 

Maak een afspraak bij Thuisvaccinatie.nl

Via onze website kunt u direct een afspraak maken met een van onze erkende artsen. Zij komen bij u thuis of op het werk langs en geven u een persoonlijk advies. Dit advies is afhankelijk van uw gezondheidssituatie, de reisduur en reisbestemming. Maak nu direct een afspraak met een van onze artsen!
 

De voordelen van Thuisvaccinatie.nl

Direct een afspraak maken »

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies