Malaria in Montenegro

In Montenegro komt geen malaria voor

Malaria in Montenegro

Komt malaria in Montenegro voor? U heeft een leuke vakantie geboekt en bent bezig met de voorbereidingen. Dient u ook voorzorgsmaatregelen te nemen voor malaria in Montenegro? Thuisvaccinatie.nl informeert u over malaria in alle landen en biedt u een persoonlijk reisadvies!
 

Komt in Montenegro malaria voor?

Gelukkig komt er in Montenegro geen malaria voor. U hoeft geen speciale voorzorgsmaatregelen te nemen tegen malariamuggen. Wel kunt u gestoken worden door normale muggen, wat ook zeer vervelend is. Draag daarom bedekkende kleding en gebruik mugwerende middelen die DEET bevatten. Zo kunt u optimaal genieten van uw vakantie!
 

Overige vaccinaties Montenegro

Malaria is niet de enige ziekte waar u rekening mee dient te houden op vakantie. Voor Montenegro zijn er geen verplichte vaccinaties vastgesteld, maar wel een aantal aanbevolen vaccinaties om alle risico’s te voorkomen. Zie hiervoor onze pagina vaccinaties Montenegro.
 

Persoonlijk reisadvies door erkende artsen

De aanbevolen vaccinaties kunnen afhankelijk zijn van uw persoonlijke gezondheidssituatie, verblijfsduur en soort activiteiten die u gaat ondernemen. Maak daarom een afspraak met een van onze artsen om een persoonlijk reisadvies te krijgen!

Direct een afspraak maken »

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies