Malaria in Montserrat

In Montserrat komt geen malaria voor

Malaria in Montserrat

Uw vakantie naar Montserrat is eindelijk geboekt en u bent benieuwd naar alle voorbereidingen. Dient u ook voorzorgsmaatregelen te nemen voor malaria in Montserrat? Thuisvaccinatie.nl informeert u over malaria in alle landen en biedt u een persoonlijk reisadvies!
 

Komt in Montserrat malaria voor?

Gelukkig komt er in Montserrat geen malaria voor. U hoeft geen speciale voorzorgsmaatregelen te nemen tegen malariamuggen, omdat ze geen malaria verspreiden. De steken van deze muggen kunnen evengoed erg vervelend zijn. Draag daarom bedekkende kleding en gebruik mugwerende middelen die DEET bevatten. Zo kunt u optimaal genieten van uw vakantie zonder muggensteken.
 

Overige vaccinaties Montserrat

Gelukkig hoeft u geen rekening te houden met malaria in Montserrat, maar u dient wel rekening te houden met enkele verplichte en aanbevolen vaccinaties voor het land. Zo dient u verplicht een gele koorts vaccinatie te hebben, indien u zeven dagen voor Montserrat in een gele koorts land bent geweest. Zie ook: vaccinaties Montserrat.
 

Persoonlijk reisadvies door erkende artsen

De aanbevolen reisvaccinaties voor Montserrat kunnen afhankelijk zijn van uw persoonlijke gezondheidssituatie, verblijfsduur en soort activiteiten die u gaat ondernemen. Maak daarom een afspraak met een van onze artsen om een persoonlijk reisadvies te krijgen!
 

Direct een afspraak maken »

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies