Malaria in Nauru

In Nauru komt malaria voor

Malaria in Nauru

Een goede voorbereiding is het halve werk! Bereid u daarom goed voor op uw reis of vakantie naar Nauru en lees meer over malaria in Nauru. Thuisvaccinatie.nl informeert u over malaria in alle landen en biedt u een persoonlijk reisadvies!
 

Komt in Nauru malaria voor?

U hoeft voor malaria geen voorzorgsmaatregelen te nemen, want er komt in Nauru geen malaria voor. De muggen in Nauru verspreiden geen malaria, maar kunnen u evengoed heel vervelend steken. Wilt u zich graag beschermen tegen muggensteken in Nauru? Denk dan aan bedekkende kleding, ook overdag, en het gebruik van mugwerende middelen met DEET erin. Deze mugwerende middelen kunt u ook direct in onze webshop bestellen!
 

Overige vaccinaties Nauru

Voor malaria in Nauru hoeft u niet bang te zijn, maar u dient wel rekening te houden met enkele verplichte en aanbevolen vaccinaties die u beschermen tegen andere risico’s. Zo dient u verplicht een gele koorts vaccinatie te hebben, indien u zeven dagen voor Nauru in een gele koorts land bent geweest. Lees welke vaccinaties voor Nauru aangeraden zijn.

 

Persoonlijk reisadvies door erkende artsen

Afhankelijk van uw persoonlijke gezondheidssituatie, verblijfsduur en soort activiteiten die u gaat ondernemen, kunnen er overige aanbevolen vaccinaties van toepassing zijn voor u. Maak daarom een afspraak met een van onze artsen om een persoonlijk reisadvies te krijgen!

Direct een afspraak maken »

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies