Malaria in Nederlandse Antillen

In Nederlandse Antillen komt geen malaria voor

Malaria in Nederlandse Antillen

Heeft u een vakantie geboekt of gaat u op zakenreis naar de Nederlandse Antillen? Dan dient u zich goed voor te bereiden op uw reis en tijdig te informeren naar alle gevaren en risico’s op de reisbestemming. Thuisvaccinatie.nl informeert u graag over malaria op de Nederlandse Antillen en eventuele vaccinaties.
 

Komt op de Nederlandse Antillen malaria voor?

U hoeft voor malaria geen voorzorgsmaatregelen te nemen, want er komt op de Nederlandse Antillen geen malaria voor. Wilt u toch graag voorzorgsmaatregelen nemen om niet gestoken te worden? Draag dan, ook overdag, bedekkende kleding en gebruik mugwerende middelen om steken te voorkomen.
 

Overige vaccinaties Nederlandse Antillen

U hoeft niet bang te zijn voor malaria op de Nederlandse Antillen, maar u dient wel rekening te houden met de gele koorts vaccinatie. Deze is verplicht wanneer u zeven dagen voor uw bezoek aan de Nederlandse Antillen in een gele koorts land bent geweest. Reist u direct vanuit Nederland? Dan hoeft u geen gele koorts vaccinatie te halen.

Verder hoeft u geen rekening te houden met aanbevolen of verplichte vaccinaties voor het land. Combineert u uw reis naar de Nederlandse Antillen met een andere reisbestemming, dan dient u mogelijk wel aanvullende reisvaccinaties te krijgen. Informeer daarom tijdig bij een van onze erkende artsen!
 

Persoonlijk reisadvies door erkende artsen

Afhankelijk van uw persoonlijke gezondheidssituatie, verblijfsduur en soort activiteiten die u gaat ondernemen, kunnen er overige aanbevolen vaccinaties van toepassing zijn voor u. Maak daarom een afspraak met een van onze artsen om een persoonlijk reisadvies te krijgen!

Direct een afspraak maken »

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies