Malaria in Nevis (zie St. Kitts en Nevis)

In Nevis (zie St. Kitts en Nevis) komt geen malaria voor

Malaria in Nevis (zie St. Kitts en Nevis)

Nevis is een van de twee eilanden van de Federatie van Saint Kitts en Nevis, gelegen in de Caraïbische Zee en behorend tot de Kleine Antillen. Gaat u hier binnenkort naartoe voor vakantie of zakenreis? Dan dient u mogelijk rekening te houden met een aantal vaccinaties en inentingen voor Nevis.
 

Komt op Nevis malaria voor?

Dient u rekening te houden met malaria in Nevis? Gelukkig hoeft u geen voorzorgsmaatregelen tegen malaria te nemen, want er komt op Nevis geen malaria voor. De muggen hier kunnen wel vervelend steken. Door bedekkende kleding te dragen en mugwerende middelen te gebruiken, kunt u uzelf beschermen tegen muggensteken.
 

Dien ik vaccinaties voor Nevis te halen?

De gele koorts vaccinatie is verplicht indien u zeven dagen voor uw bezoek aan Nevis in een gele koorts land bent geweest. Reist u direct vanuit Nederland? Dan hoeft u geen gele koorts vaccinatie te halen.

Ongeacht uw verblijfsduur in Nevis worden een aantal vaccinaties geadviseerd, welke leest u hier: vaccinaties voor Nevis.

Persoonlijk reisadvies door erkende artsen

Onze erkende artsen geven u graag een persoonlijk reisadvies, afgestemd op uw gezondheidssituatie, reisbestemming en verblijfsduur. U kunt online eenvoudig een afspraak maken en onze artsen komen op locatie langs. Zo kunt een afspraak inplannen wanneer het u het beste uitkomt!

Direct een afspraak maken »

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies