Malaria in Nieuw-Caledonie

In Nieuw-Caledonie komt geen malaria voor

Malaria in Nieuw-Caledonie

Nieuw-Caledonië is een eilandengroep in de Stille Oceaan, ten oosten van Australië. Wilt u graag meer weten over malaria in Nieuw-Caledonië en eventuele inentingen en vaccinaties? Thuisvaccinatie.nl informeert u over alle reisbestemmingen en risico’s.
 

Komt in Nieuw-Caledonië malaria voor?

Heeft u een reis geboekt naar Nieuw-Caledonië? Dan wilt u graag weten welke risico’s u te wachten staan en welke vaccinaties en inentingen u nodig heeft. Gelukkig hoeft u zich geen zorgen te maken om malaria op Nieuw-Caledonië, want de muggen brengen geen malaria over. U hoeft dus geen voorzorgsmaatregelen tegen malaria te nemen.
 

Welke vaccinaties zijn verplicht?

Bij een bezoek aan een van de eilanden van Nieuw-Caledonië dient u verplicht een gele koorts vaccinatie te hebben. Deze vaccinatie is verplicht indien u zeven dagen voor uw bezoek aan Nevis in een gele koorts land bent geweest. Dit advies geldt ook wanneer u een overstap maakt en langer dan 12 uur in het gele koorts land aanwezig bent geweest!

Naast de verplichte gele koorts vaccinatie, adviseren wij ook een aantal vaccinaties ongeacht uw verblijfsduur in Nieuw-Caledonië:

Voor een uitgebreid advies over vaccinaties in Nieuw-Caledonië, verwijzen we u graag door naar Nieuw-Caledonië vaccinaties.
 

Persoonlijk reisadvies door erkende artsen

Onze erkende artsen geven u graag een persoonlijk reisadvies, afgestemd op uw gezondheidssituatie, reisbestemming en verblijfsduur. U kunt online eenvoudig een afspraak maken en onze artsen komen op locatie langs. Zo kunt een afspraak inplannen wanneer het u het beste uitkomt!

Direct een afspraak maken »

Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.