Malaria in Nieuw-Caledonie

In Nieuw-Caledonie komt geen malaria voor

Malaria in Nieuw-Caledonië

Nieuw-Caledonië is een eilandengroep in de Stille Oceaan, ten oosten van Australië. Wilt u graag meer weten over malaria in Nieuw-Caledonië en eventuele inentingen en vaccinaties? Thuisvaccinatie.nl informeert u over alle reisbestemmingen en risico’s.
 

Komt in Nieuw-Caledonië malaria voor?

Heeft u een reis geboekt naar Nieuw-Caledonië? Dan wilt u graag weten welke risico’s u te wachten staan en welke vaccinaties en inentingen u nodig heeft. Gelukkig hoeft u zich geen zorgen te maken om malaria op Nieuw-Caledonië, want de muggen brengen geen malaria over. U hoeft dus geen voorzorgsmaatregelen tegen malaria te nemen.
 

Welke vaccinaties zijn verplicht?

Bij een bezoek aan een van de eilanden van Nieuw-Caledonië dient u verplicht een gele koorts vaccinatie te hebben indien u zeven dagen voor uw bezoek aan Nieuw-Caledonië in een gele koorts land bent geweest. Dit advies geldt ook wanneer u een overstap maakt en langer dan 12 uur in het gele koorts land aanwezig bent geweest! 

Naast de soms verplichte gele koorts vaccinatie, adviseren wij ook een aantal vaccinaties ongeacht uw verblijfsduur in Nieuw-Caledonië, lees hier welke dat zijn: Nieuw-Caledonië vaccinaties.
 

Persoonlijk reisadvies door erkende artsen

Onze erkende artsen geven u graag een persoonlijk reisadvies, afgestemd op uw gezondheidssituatie, reisbestemming en verblijfsduur. U kunt online eenvoudig een afspraak maken en onze artsen komen op locatie langs. Zo kunt een afspraak inplannen wanneer het u het beste uitkomt!

Direct een afspraak maken »

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies