Malaria in Nieuw-Zeeland

In Nieuw-Zeeland komt geen malaria voor

Malaria in Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is een populaire vakantiebestemming voor langere reizen. Bereid u daarom goed voor wanneer u op vakantie gaat en informeer tijdig naar alle gevaren en risico’s die zich in Nieuw-Zeeland voordoen. Thuisvaccinatie.nl staat voor u klaar met erkende artsen die u een persoonlijk reisadvies geven!
 

Komt in Nieuw-Zeeland malaria voor?

Gaat u backpacken in Nieuw-Zeeland of een ander soort vakantie, dan wilt u graag weten welke risico’s u kunt lopen. U hoeft zich tijdens de vakantie geen zorgen te maken om malaria, want in Nieuw-Zeeland komt geen malaria voor. Toch goed beschermen tegen muggensteken? Draag dan bedekkende kleding, gebruik mugwerende middelen met DEET en slaap onder een muskietennet.
 

Verplichte vaccinaties Nieuw-Zeeland?

Voor Nieuw-Zeeland zijn er geen verplichte vaccinaties die u dient te halen. Wel adviseren we om tijdens uw vakantie te zorgen voor een goede persoonlijke hygiëne en goed op te letten met het voedsel dat u eet. Zo voorkomt u mogelijke risico’s en gevaren.
 

Waarom kiest u voor Thuisvaccinatie.nl?

Onze erkende artsen geven u graag een persoonlijk reisadvies, afgestemd op uw gezondheidssituatie, reisbestemming en verblijfsduur. De voordelen van Thuisvaccinatie.nl op een rijtje:

Direct een afspraak maken »

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies