Malaria in Niue

In Niue komt geen malaria voor

Malaria in Niue

Gaat u de verre reis naar Niue maken en bent u benieuwd of u voorzorgsmaatregelen moet nemen tegen malaria in Niue? Thuisvaccinatie.nl informeert u over alle reisbestemmingen en de gevaren van malaria.
 

Komt in Niue malaria voor?

Wanneer u op vakantie gaat, wilt u zonder zorgen kunnen genieten. Zorg daarom dat u goed voorbereid op reis gaat om eventuele ongemakken te voorkomen. Gelukkig hoeft u in Niue geen rekening te houden met malaria, want er komt geen malaria voor in Niue. Wilt u zich toch goed beschermen tegen muggensteken, dan raden we aan om bedekkende kleding te dragen en onder een muskietennet te slapen.
 

Verplichte vaccinaties Niue?

In Niue bent u verplicht om een gele koorts vaccinatie te hebben als u zeven dagen voor uw bezoek in een gele koorts land bent geweest. Een directe reis van Nederland naar Niue brengt geen risico’s met zich mee en vereist dan ook geen gele koorts vaccinatie.
 

Overige vaccinaties Niue

Ongeacht uw verblijfsduur in Niue adviseert Thuisvaccinatie.nl om een aantal vaccinaties te halen die u beschermen tegen infectieziekten. Lees welke dit zijn: vaccinaties voor Niue.
 

Waarom kiest u voor Thuisvaccinatie.nl?

Onze erkende artsen geven u graag een persoonlijk reisadvies, afgestemd op uw gezondheidssituatie, reisbestemming en verblijfsduur. De voordelen van Thuisvaccinatie.nl op een rijtje:

Direct een afspraak maken »

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies