Malaria in Noordelijke Marianen

In Noordelijke Marianen komt geen malaria voor

Malaria in Noordelijke Marianen

Muggenbeten zijn zeer vervelend en in sommige verre reisbestemmingen kunnen de muggen zelfs malaria overbrengen. Een ziekte waartegen geen vaccinatie bestaat. Gaat u binnenkort op reis naar de Noordelijke Marianen en wilt u graag weten of u voorzorgsmaatregelen tegen malaria in Noordelijke Marianen moet nemen? Thuisvaccinatie.nl staat graag voor u klaar met advies!
 

Komt in Noordelijke Marianen malaria voor?

In de Noordelijke Marianen komt geen malaria voor. U kunt dus met een gerust hart rondreizen en u hoeft geen speciale voorzorgsmaatregelen tegen malaria te nemen. Wilt u toch muggenbeten voorkomen? Dan adviseren wij om bedekkende kleding te dragen en onder een muskietennet te slapen. Ook kunt u mugwerende middelen met DEET gebruiken om uzelf goed te beschermen.
 

Overige maatregelen voor Noordelijke Marianen

U hoeft voor de Noordelijke Marianen geen verplichte vaccinaties te halen. Wel kunt u in dit land te maken krijgen met vervelende infectieziekten. Daarom adviseren wij om aanvullende vaccinaties te halen, die u beschermen tegen alle risico’s en gevaren van het land.

Thuisvaccinatie.nl adviseert daarom de volgende vaccinaties:

De voordelen van vaccinaties aan huis

Het inplannen van vaccinaties kan soms voor moeilijke situaties zorgen in verband met uw werk of huishouden. Daarom komen de artsen van Thuisvaccinatie.nl gewoon bij u thuis of een andere locatie langs. U kiest zelf een tijdvak, zodat u zeker weet dat het moment u goed uitkomt! De voordelen van Thuisvaccinatie.nl:

Direct een afspraak maken »

Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.