Malaria in Paaseiland (zie Chili)

In Paaseiland (zie Chili) komt geen malaria voor

Malaria in Paaseiland (zie Chili)

Paaseiland is gelegen in de Grote Oceaan en een bijzondere vakantiebestemming. Voordat u op lange reis naar dit eiland gaat, wilt u graag weten of op Paaseiland malaria voorkomt. Thuisvaccinatie.nl geeft u een persoonlijk advies over malaria en vaccinaties voor alle reisbestemmingen.
 

Komt op Paaseiland malaria voor?

Bij een reis naar Paaseiland hoeft u geen rekening te houden met voorzorgsmaatregelen tegen malaria, want op Paaseiland komt geen malaria voor. De muggensteken kunnen wel vervelend zijn. Om u goed te beschermen tegen muggensteken, adviseren wij het volgende:

  • Draag bedekkende kleding, ook overdag
  • Slaap ’s nachts onder een muskietennet
  • Gebruik mugwerende middelen met DEET

In onze webshop kunt u speciale reissets aanschaffen om mee te nemen tijdens een reis naar Paaseiland.
 

Vaccinaties Paaseiland halen

Wij staan graag voor u klaar om een uitgebreid advies over vaccinaties voor Paaseiland te geven. Dit advies is afgestemd op uw persoonlijke situatie, de verblijfsduur en reisbestemmingen. Voor Paaseiland worden een aantal vaccinaties geadviseerd, lees welke dit zijn: vaccinaties Paaseiland.
 

Waarom kiest u voor Thuisvaccinatie.nl?

Onze erkende artsen geven u graag een persoonlijk reisadvies, afgestemd op uw gezondheidssituatie, reisbestemming en verblijfsduur. De voordelen van Thuisvaccinatie.nl op een rijtje:

Direct een afspraak maken »

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies