Malaria in Palau

In Palau komt geen malaria voor

Malaria in Palau

Het eiland Palau is gelegen in de Grote Oceaan en ligt ten oosten van de Filipijnen. Het eiland kan goed gecombineerd worden met een reis naar de Filipijnen of Indonesië. Ga goed voorbereid op reis en zorg ervoor dat u alle aanbevolen en verplichte vaccinaties voor Palau of omringende landen haalt.
 

Komt in Palau malaria voor?

Wanneer u alleen Palau bezoekt, hoeft u zich geen zorgen te maken over malaria. Er komt in Palau namelijk geen malaria voor. Gaat u echter op doorreis en combineert u uw reis naar Palau met de Filipijnen of Indonesië, dan moet u wel rekening houden met voorzorgsmaatregelen tegen malaria. Informeer tijdig bij een van onze artsen welke voorzorgsmaatregelen u moet nemen.
 

Wat kan ik doen tegen malaria?

Afhankelijk van het gebied in Indonesië of de Filipijnen dat u bezoekt, kunt u malariatabletten gebruiken. Het kan al voorkomen dat malariapillen worden geadviseerd wanneer u langer dan drie nachten in een malariagebied verblijft. Welke soort pillen u krijgt, is afhankelijk van het gebied, de verblijfsduur, uw gezondheidstoestand en eventuele andere medicijnen die u gebruikt.

Om uw lichaam tegen muggensteken te beschermen, raden we aan om bedekkende kleding te dragen. Denk dus aan lange mouwen en lange broekspijpen, zowel overdag als ’s avonds. Tevens kunt u ’s nachts onder een muskietennet slapen om muggensteken te voorkomen.
 

Vaccinaties aan huis

Wanneer u een afspraak maakt voor vaccinaties via Thuisvaccinatie.nl kunt u zelf het gewenste moment voor de vaccinaties uitkiezen. Een van onze erkende artsen komt bij u langs op locatie, dat kan bij u thuis of op het werk. Tevens worden de inentingen vaak vergoed door zorgverzekeraars. Maak nu direct nog een afspraak!

Direct een afspraak maken »

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies