Malaria in Polen

In Polen komt geen malaria voor

Malaria in Polen

Malaria is een ernstige ziekte waar nog steeds mensen aan overlijden. Er is nog geen vaccinatie beschikbaar om malaria te voorkomen. Daarom dient u zich goed voor te bereiden wanneer u op reis gaat naar een malariagebied. Thuisvaccinatie.nl geeft u graag advies voor alle reisbestemmingen.
 

Komt in Polen malaria voor?

Polen is een populaire reisbestemming voor korte citytrips. Heeft u een vakantie naar Polen geboekt? Dan hoeft u zich gelukkig geen zorgen te maken om malaria. Hoewel de muggensteken zeer vervelend kunnen zijn, verspreiden de muggen in Polen geen malaria. Om toch muggensteken te voorkomen, adviseren we om bedekkende kleding te dragen (lange mouwen en broekspijpen) en onder een muskietennet te slapen.
 

Vaccinaties Polen nodig?

Ondanks dat u geen rekening hoeft te houden met malaria in Polen, adviseren we wel soms om een aantal vaccinaties te halen. Deze vaccinaties beschermen u tegen vervelende infectieziekten die u kunt oplopen en die uw vakantie kunnen verpesten. Zie hierover onze pagina: vaccinaties Polen.

 

Maak tijdig een afspraak met Thuisvaccinatie.nl

Een afspraak maken voor vaccinaties Polen via Thuisvaccinatie.nl gaat eenvoudig en snel. U kunt via de website een afspraak inplannen met een van onze erkende artsen. De arts komt langs op een locatie naar keuze, welke u zelf kunt kiezen. Tevens worden de inentingen vaak vergoed door zorgverzekeraars. Maak nu direct nog een afspraak!

Direct een afspraak maken »

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies