Vaccinatieadvies Sri Lanka

Inentingen Sri Lanka

Sri Lanka is een populaire reisbestemming waar veel reizigers voor langere tijd naartoe gaan en brengt daarom enkele risico’s met zich mee. Laat u goed informeren door een van onze artsen voordat u op reis gaat en haal alle inentingen voor Sri Lanka!

Gele koorts inenting: verplicht

Een inenting tegen gele koorts is alleen verplicht als u in de zeven dagen ervoor in een gele koorts land bent geweest. Dit geldt vaak ook voor de overstap op het vliegveld in een gele koorts land. Reist u vanuit Nederland direct naar Sri Lanka, dan hoeft u geen gele koorts inenting te halen.

Inentingen Sri Lanka: aanbevolen

Naast de verplicht gele koorts vaccinatie adviseren we ook een aantal aanvullende vaccinaties voor Sri Lanka. Zo beperkt u alle risico’s op ziekten tot een minimum.

Sommige inentingen worden altijd geadviseerd, ongeacht uw reisduur. Om alle risico’s te voorkomen, adviseren wij u om u in ieder geval te laten vaccineren tegen:

Verblijft u langer dan twee weken in Sri Lanka? Dan raden wij u ook aan om een buiktyfus inenting te halen.

Gaat u langer dan drie maanden door Sri Lanka reizen? Dan bevelen wij de volgende aanvullende inentingen aan om ziekten te voorkomen. De benodigde vaccinaties zijn niet voor iedereen hetzelfde en zijn afhankelijk van uw (gezondheids)situatie.

Waarom Thuisvaccinatie.nl?

Maak vandaag nog een afspraak om alle inentingen voor Sri Lanka te halen, zodat u zorgeloos op reis kunt gaan. Thuisvaccinatie.nl staat voor u klaar met:

Direct een afspraak maken »

Maak kennis met Thuisvaccinatie.nl

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies