Vaccinatieadvies Sri Lanka

Inentingen Sri Lanka

Sri Lanka is een populaire reisbestemming waar veel reizigers voor langere tijd naartoe gaan en brengt daarom enkele risico’s met zich mee. Laat u goed informeren door een van onze artsen voordat u op reis gaat en haal alle inentingen voor Sri Lanka!

Gele koorts inenting: soms verplicht

De gele koorts vaccinatie is alleen verplicht wanneer u Sri Lanka wilt inreizen vanuit een land waar gele koorts voorkomt. Deze ziekte komt alleen in Afrika en Zuid-Amerika voor. Als u vanuit Nederland naar Sri Lanka reist, en onderweg niet in een gele koorts land komt, is de gele koorts vaccinatie voor u niet verplicht.

Inentingen Sri Lanka: aanbevolen

Naast de verplicht gele koorts vaccinatie adviseren we ook een aantal aanvullende vaccinaties voor Sri Lanka. Zo beperkt u alle risico’s op ziekten tot een minimum.

Sommige inentingen worden altijd geadviseerd, ongeacht uw reisduur. Om alle risico’s te voorkomen, adviseren wij u om u in ieder geval te laten vaccineren tegen:

Verblijft u langer dan twee weken in Sri Lanka? Dan raden wij u ook aan om een buiktyfus inenting te halen.

Gaat u langer dan drie maanden door Sri Lanka reizen? Dan bevelen wij de volgende aanvullende inentingen aan om ziekten te voorkomen. De benodigde vaccinaties zijn niet voor iedereen hetzelfde en zijn afhankelijk van uw (gezondheids)situatie.

Waarom Thuisvaccinatie.nl?

Maak vandaag nog een afspraak om alle inentingen voor Sri Lanka te halen, zodat u zorgeloos op reis kunt gaan. Thuisvaccinatie.nl staat voor u klaar met:

Direct een afspraak maken »

Maak kennis met Thuisvaccinatie.nl

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies