Malaria in Syrie

In Syrie komt geen malaria voor

Malaria in Syrie

Gaat u binnenkort op reis naar Syrië? U hoeft zich dan geen zorgen te maken over malaria. De muggen in Syrië verspreiden geen malaria en voor gewone reizen naar Syrië worden dan ook geen malariapillen geadviseerd.

 

Voorzorgsmaatregelen malaria in Syrië

Wilt u zich toch optimaal beschermen tijdens reizen naar verre landen en muggenbeten voorkomen? Thuisvaccinatie.nl adviseert u dan om bedekkende kleding te dragen, een mugwerend middel met DEET te gebruiken en onder een muskietennet te slapen.

 

Overige vaccinaties voor Syrië?

Er zijn geen verplichte vaccinaties voor Syrië, maar we adviseren wel een aantal belangrijke inentingen voor uw reis. Hierbij kunt u denken aan een Hepatitis A vaccinatie of DTP vaccinatie bij korte reizen. Blijft u langer dan drie maanden in Syrië? Dan adviseren we ook een Hepatitis B vaccinatie.

U vindt meer informatie in het uitgebreide reisadvies voor Syrië.

 

Vaccinaties andere landen

Hier vindt u per land informatie over aanbevolen vaccinaties en preventieve maatregelen tegen onder andere malaria en andere infectieziekten.

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies