Vaccinatieadvies voor de buurlanden van Thailand

Thailand grenst aan de landen Maleisië, Laos, Cambodja en Myanmar (Birma). Reist u via Thailand naar één van deze landen? Op deze pagina ziet u welke vaccinaties u dan nodig heeft. Voor meer informatie kunt u de pagina met een uitgebreid vaccinatieadvies voor het desbetreffende land lezen.

Vaccinatieadvies Maleisië

Als u naar Maleisië reist, raden wij altijd de DTP en Hepatitis A vaccinatie aan. Daarnaast kan het zijn dat u ook ingeënt moet worden tegen Buiktyfus, Hepatitis B, TBC, Rabies, Japanse Encefalitis of Gele Koorts. Dit hangt af van uw verblijfsduur en uw gezondheid. Lees alle informatie op de pagina vaccinaties Maleisië. In delen van Maleisië komt malaria voor. Voor sommige gebieden kan het aangeraden om malariapillen te slikken, terwijl u in andere regio’s alleen mugwerende middelen hoeft te gebruiken. Bekijk de malariagebieden in Maleisië.

Vaccinatieadvies Laos

Iedereen die naar Laos reist, raden wij de vaccinaties DTP en Hepatitis A aan. Het kan ook zijn dat u zich moet laten vaccineren tegen Buiktyfus, Hepatitis B, TBC, Rabies, Japanse Encefalitis of Gele Koorts. Deze inentingen hangen onder meer af van hoe lang u in Laos verblijft en welk activiteiten u gaat ondernemen in Laos. Lees alle informatie op de pagina vaccinaties Laos. In sommige gebieden van Laos komt malaria voor. U dient zichzelf altijd te beschermen tegen muggenbeten. Of en welke malariapillen u nodig heeft, is afhankelijk van de regio waar u verblijft. Bekijk hier de malariagebieden Laos.

Vaccinatieadvies Cambodja

Reist u naar Cambodja? Dan adviseren wij om u in ieder geval te laten vaccineren tegen DTP en Hepatitis A. Daarnaast kan het zijn dat u vaccinaties nodig heeft tegen Buiktyfus, Hepatitis B, TBC, Rabies, Japanse Encefalitis of Gele Koorts. Dit is onder meer afhankelijk van uw gezondheid en uw verblijfsduur in Cambodja. Lees alles over vaccinaties Cambodja.
In bijna heel Cambodja komt malaria voor. Voor sommige gebieden zijn muggenwerende maatregelen voldoende en voor andere regio’s heeft u malariapillen nodig. Bekijk hier de malariagebieden Cambodja.

 

Vaccinatieadvies Myanmar (Birma)

Vertrekt u binnenkort naar Myanmar (Birma)? Laat u dan altijd vaccineren met de vaccinaties DTP en Hepatitis A. Voor sommige reizigers zijn vaccinaties aan te raden tegen Buiktyfus, Hepatitis B, TBC, Rabies en Gele Koorts. Deze inentingen zijn afhankelijk van onder meer uw verblijf en activiteiten in Myanmar. Lees hier de uitgebreide informatie over vaccinaties Myanmar.
In Myanmar komt malaria voor. Bekijk de malariagebieden van Myanmar. Het kan zijn dat u malariapillen nodig heeft. In sommige gebieden zijn mugwerenden maatregelen voldoende.

Advies nodig?

Selecteer uw bestemming
Thuisvaccinatie Arts

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies