Inentingen Thailand

Wanneer u op vakantie gaat naar een verre reisbestemming zoals Thailand, kunt u risico lopen op infectieziekten. Deze ziekten zijn vaak eenvoudig te voorkomen met vaccinaties en inentingen. Dankzij inentingen voor Thailand gaat u goed voorbereid op reis.

Op reis: inentingen Thailand

In Thailand loopt u risico op infectieziekten, zoals Hepatitis of DTP, die eenvoudig voorkomen kunnen worden door vaccinaties en inentingen. U kunt bij een reis naar Thailand inentingen laten zetten door onze erkende artsen, die gewoon bij u thuis langskomen. Ook ’s avonds en in het weekend!

Verplichte inentingen Thailand

Een inenting tegen gele koorts is alleen verplicht als u in de zeven dagen ervoor in een gele koorts land bent geweest. Dit geldt ook voor de overstap op het vliegveld in een gele koorts land. Heeft u deze gele koorts vaccinatie nog niet? Maak dan direct een afspraak met Thuisvaccinatie.nl!

Inentingen Thailand: aanbevolen

Afhankelijk van uw exacte reisbestemming en reisduur worden er een aantal inentingen aanbevolen. Welke inentingen voor Thailand u precies nodig heeft, leest u hieronder per verblijfsduur.

Om de kans op infectieziekten te verkleinen, worden sommige inentingen altijd geadviseerd, ongeacht uw verblijfsduur in Thailand. Thuisvaccinatie.nl adviseert de volgende inentingen voor Thailand:

Bezoekt u Thailand langer dan drie maanden? Dan bevelen wij de volgende aanvullende inentingen aan om ziekten te voorkomeN:

Welke inentingen u precies nodig heeft en wij adviseren, is afhankelijk van uw persoonlijke (gezondheids)situatie. Maak daarom vandaag nog een afspraak bij Thuisvaccinatie.nl om verplichte en aanbevolen inentingen voor Thailand te halen.

Direct een afspraak maken »

Advies nodig?

Selecteer uw bestemming
Thuisvaccinatie Arts

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies