Reeds gevaccineerd Thailand

Bent u al eerder in Thailand geweest en heeft u zich toen ook laten vaccineren? Dan kan het zijn dat u nog beschermd bent tegen bepaalde infectieziekten. Maar het is ook goed mogelijk dat u een herhaalvaccinatie nodig heeft. Op deze pagina vertellen we u meer over de beschermingsduur van de vaccinaties die aangeraden worden voor Thailand. Twijfelt u wanneer u voor het laatst uw vaccinaties heeft gehad? Vraag dan altijd een persoonlijk vaccinatieadvies aan via Thuisvaccinatie.

Beschermingsduur DTP-vaccinatie

Als u de DTP-vaccinatie heeft gehad, dan bent u 10 jaar lang beschermd tegen difterie, tetanus en polio. Mensen die na 1950 geboren zijn, hebben deze vaccinatie vaak al als kind gekregen. Toch moeten ook zij een herhalingsprik krijgen als zij naar Thailand reizen. De DTP-vaccinatie is een zogenoemde combinatievaccinatie. Dit houdt in dat u slechts één inenting krijgt.

Beschermingsduur Hepatitis A vaccinatie

Bent u al eens eerder gevaccineerd voor Hepatitis A? Dan weet u vast dat deze inenting u een jaar beschermt. Als u zich voor uw reis naar Thailand opnieuw laat vaccineren, bent u 25 jaar lang beschermd tegen Hepatitis A. Is het langer dat 25 jaar geleden dat u een Hepatitis A vaccinatie heeft gehad? Laat u dan altijd opnieuw inenten!

Direct een afspraak maken »

Advies nodig?

Selecteer uw bestemming
Thuisvaccinatie Arts

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies