Malaria in Togo

In Togo komt malaria voor

Malaria in Togo

In sommige delen van Togo komt malaria voor en daarom adviseren wij voor Togo het gebruik van malariapillen. Voor een specifiek advies over medicatie kunt u terecht bij een van onze artsen.

Bescherming tegen malaria in Togo

U kunt malaria oplopen door een muggenbeet. Het is daarom zeer belangrijk om muggenbeten te voorkomen. De muggen die malaria overbrengen, zijn vooral in de vroege ochtend, ’s avonds en ’s nachts actief. Zorg er dus voor dat u onder een muskietennet slaapt om uzelf in de nacht te beschermen.

Daarnaast kunt u ook malariapillen innemen om malaria te voorkomen wanneer u naar Togo reist. Dankzij deze pillen duurt het langer voordat er gevaarlijke complicaties optreden en is er meer tijd om medisch in te grijpen. Het is dus zeer belangrijk om de pillen trouw in te nemen tijdens en na uw reis. Tevens zijn er ook nog andere vaccinaties verplicht voor Togo.

Kinderen en malariapillen

Niet alle malariapillen zijn geschikt voor kleine kinderen. Het is mogelijk om een tablet op te lossen in drinken of eten. Houd malariatabletten buiten bereik van kleine kinderen. Onze arts geeft u persoonlijk advies over kinderen en malaria pillen.

Op reis naar een andere bestemming?

Gaat u op reis naar een andere bestemming dan Togo? Kies een van de letters in de lijst om de verplichte en aanbevolen vaccinaties voor uw reisbestemming te raadplegen.


Direct een afspraak maken »
 

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies