Inentingen Turkije

Hoewel Turkije geen verre reisbestemming is, dient u wel rekening te houden met verschillende infectieziekten en vaccinaties hiertegen. Laat u goed informeren door een van onze artsen voordat u op reis gaat en haal alle inentingen voor Turkije!

Bereid u goed voor: inentingen Turkije

Een goede voorbereiding van uw reis gaat verder dan het boeken en uw koffer inpakken. U kunt op vakantie te maken krijgen met vervelende infectieziekten, die zeer eenvoudig voorkomen worden door te vaccineren. Bereid u daarom goed voor op uw reis door alle verplichte inentingen voor Turkije te halen.

Verplichte inentingen Turkije

Bij een reis naar Turkije hoeft u geen rekening te houden met verplichte inentingen. Maakt u echter een doorreis of doet u tijdens uw vakantie ook andere bestemmingen aan? Houd dan rekening met aanvullende verplichte inentingen voor de reisbestemmingen.

Aanbevolen inentingen Turkije

Er zijn geen verplichte inentingen voor Turkije nodig, maar Thuisvaccinatie.nl adviseert wel een aantal aanvullende inentingen om alle risico’s op infectieziekten te beperken. Sommige inentingen worden altijd geadviseerd, ongeacht uw reisduur, terwijl andere inentingen pas vanaf drie maanden reisduur gelden.

Om alle risico’s te voorkomen, adviseren wij u om u in ieder geval te laten vaccineren tegen:

Gaat u langer dan drie maanden naar Turkije? Dan bevelen wij de volgende aanvullende inentingen aan om ziekten te voorkomen. Let wel op dat deze vaccinaties kunnen verschillen per persoon, reisduur en situatie.

Maak een afspraak voor vaccinaties thuis

Welke inentingen u precies nodig heeft, is afhankelijk van uw persoonlijke (gezondheids)situatie en reisbestemming. Maak daarom vandaag nog een afspraak bij Thuisvaccinatie.nl voor een persoonlijke check. Onze artsen komen gewoon bij u thuis langs, ook ’s avonds en in het weekend!

Direct een afspraak maken »

Advies nodig?

Selecteer uw bestemming
Thuisvaccinatie Arts

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies