Vaccinatieadvies U.S.A. (zie Verenigde Staten van Amerika)

Vaccinatieadvies

Thuisvaccinatie Arts

Aanbevolen

Geen

Verplicht

Geen

Aanvullend

Rabies

Malaria

Geen malaria aanwezig
Check vergoeding Afspraak maken

Populaire bestemmingen

Vaccinaties U.S.A.

Heb ik vaccinaties nodig voor de U.S.A.?

Vaccinaties zijn voor de U.S.A. niet verplicht of echt noodzakelijk. De enige infectieziekte die in de U.S.A. een gezondheidsrisico voor reizigers kan vormen is rabiës. U loopt risico op een infectie met rabiës wanneer u in contact komt met wilde zoogdieren. 

De rabiës vaccinatie biedt bescherming tegen deze ziekte. Neem het zekere voor het onzekere en laat u vaccineren tegen rabiës. Maak vandaag nog een afspraak bij Thuisvaccinatie.nl om deze inenting te halen.

Wanneer u de U.S.A. combineert met een andere reisbestemming, heeft u mogelijk aanvullende vaccinaties nodig voor de andere bestemming. Ook dan is Thuisvaccinatie u graag van dienst.

Maak kennis met Thuisvaccinatie.nl

De voordelen van Thuisvaccinatie.nl op een rijtje:

Direct een afspraak maken »

Loop ik risico op malaria in de U.S.A.?

Nee. De muggen in de U.S.A. verspreiden geen malaria. Wilt u tijdens uw verblijf in U.S.A. toch muggenbeten voorkomen? Enkele tips:

  • Draag bedekkende kleding, gebruik een mugwerend middel met DEET en slaap onder een muskietennet. Deze en vele andere producten kunt u bestellen via onze webshop.
     

Welke gezondheidsrisico’s zijn er nog meer in de U.S.A.?

In de Zuidelijke en Zuid-oostelijke staten en Hawaii komen muggen voor die ziektes zoals dengue, zika of chikungunya kunnen overbrengen. Muggenwering is hier van groot belang. Lees meer over dengue, zika of chikungunya.

In de U.S.A. zijn er verder geen specifieke infectieziekten waar reizigers rekening mee dienen te houden. Het is echter altijd raadzaam om voor een goede persoonlijke hygiëne en voedselhygiëne te zorgen. Meer hierover leest u in onze reistips.

Wilt u meer weten over Thuisvaccinatie.nl? Neem dan eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen of lees meer over onze werkwijze. Wij wijzen u bovendien graag op onze handige reisartikelen voor een optimale bescherming tegen infectieziekten tijdens uw reis. Voor onze unieke service hanteren wij marktconforme tarieven.

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies