Inentingen Vietnam

Vietnam is een prachtige reisbestemming, maar brengt wel risico’s met zich mee. Laat u goed informeren door een van onze artsen voordat u op reis gaat en haal alle inentingen voor Vietnam!

Bereid u goed voor: inentingen Vietnam

Een goede voorbereiding van uw reis gaat verder dan het boeken en uw koffer inpakken. U kunt op vakantie te maken krijgen met vervelende infectieziekten, die zeer eenvoudig voorkomen worden door te vaccineren. Bereid u daarom goed voor op uw reis door inentingen voor Vietnam te halen.

Er zijn geen verplichte vaccinaties voor Viëtnam. Wel worden er een aantal belangrijke inentingen geadviseerd. Hieronder kunt u lezen om welke vaccinaties het gaat.

Aanbevolen inentingen Vietnam

We adviseren een aantal vaccinaties voor Vietnam om alle risico’s te beperken. Sommige inentingen worden altijd geadviseerd, ongeacht uw reisduur, terwijl andere inentingen pas vanaf drie maanden reisduur gelden.

Om alle risico’s te voorkomen, adviseren wij u om u in ieder geval te laten vaccineren tegen:

Gaat u langer dan drie maanden door Vietnam reizen? Dan bevelen wij de volgende aanvullende inentingen aan om ziekten te voorkomen. Let wel op dat deze vaccinaties kunnen verschillen per persoon, reisduur en situatie.

Waarom Thuisvaccinatie.nl?

Maak vandaag nog een afspraak om alle inentingen voor Vietnam te halen, zodat u zorgeloos op reis kunt gaan. Thuisvaccinatie.nl staat voor u klaar met:

Direct een afspraak maken »

Advies nodig?

Selecteer uw bestemming
Thuisvaccinatie Arts

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies