Reisvaccinaties worden vergeleken in het RTL 4-programma ‘Editie NL’

06 juni 2016

De Consumentenbond heeft recentelijk een onderzoek gepubliceerd over de verschillen in de kosten van reisvaccinaties. Het RTL 4-programma ‘Editie NL’ besteedt hier vanavond om 18.15 uur aandacht aan.

 

Het artikel van de ‘Consumentengids’ beschrijft dat de prijzen van reisvaccinaties behoorlijk van elkaar kunnen verschillen. Deze verschillen zitten dan voornamelijk in de vaccinatie- en consultkosten. Allerlei aanbieders werden vergeleken en ook Thuisvaccinatie kwam aan bod. Thuisvaccinatie komt uit de vergelijking als relatief voordelig, aangezien zij geen extra tarief berekent voor de avonden en weekenden. Ook betaalt de cliënt geen extra kosten voor de arts die bij hem of haar thuis komt vaccineren.

 

Met een afspraak bij Thuisvaccinatie hoeft de cliënt zelf de deur niet uit. Hierdoor heeft hij dus geen last van files, dure parkeerkosten, reiskosten en hoeft hij geen vrij te nemen van werk. De artsen van Thuisvaccinatie vaccineren namelijk ook op werklocaties. 

 

Bekijk het item hier.

 
Terug naar overzicht

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies