Doingoood

Als u op reis gaat is het belangrijk dat u goed beschermd bent en de juiste vaccinaties krijgt. Thuisvaccinatie.nl is de grootste landelijke organisatie voor reisvaccinaties aan huis.Onze deskundige artsen komen bij u langs wanneer het ú uitkomt. Ook ‘s avonds en in het weekend of op het werk. En… wij sturen (indien mogelijk) de rekening rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar! En onze tarieven zijn vergelijkbaar met andere vaccinatie instellingen!

Check hier of u vaccinatie nodig heeft voor uw reis

 

Vaccinaties aan huis, wanneer het u uitkomt!

Eén van de grootste voordelen van onze werkwijze is het feit dat de vaccinaties bij u thuis gegeven worden. Onze erkende artsen komen langs wanneer het u uitkomt: ook ’s avonds en in het weekend. Naast vaccinaties geven onze artsen u ook advies. Over voedsel, drinkwater en hygiëne op uw reisbestemming bijvoorbeeld. Zo gaat u niet alleen veilig op reis, maar bent u ook veilig tijdens uw reis. Omdat Thuisvaccinatie.nl u het ook verder zo gemakkelijk mogelijk wil maken, kunt u alles online regelen: van het invullen van de gezondheidsverklaring tot het maken van een afspraak. In de meeste gevallen wordt de nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een rekening voor de kosten die niet door uw verzekeraar worden betaald. De meeste vaccinaties worden gedeeltelijk of volledig vergoed!

Thuisvaccinatie.nl werkt samen met Doingoood

Doingoood is een organisatie die vrijwilligerswerkbuitenlandstages, onderwijs expedities en betrokken reizen in Afrika organiseert. We zijn in 2010 ontstaan vanuit een behoefte uit het persoonlijke netwerk van oprichter Ineke van Huuksloot. Er is bij kleinschalige goede doelen uit ons netwerk in Afrika behoefte aan passende vrijwilligers en hulp gewenst met fondsenwerving. Passie is onze belangrijkste drijfveer. Passie voor het prachtige continent en haar mooie bevolking. Wij zijn kritisch in wat we doen, werken kleinschalig en hechten grote waarde aan persoonlijke relaties.

Doingoood organiseert ervaringen voor mensen van 18 tot 88 jaar die op een verantwoorde manier willen meehelpen bij een maatschappelijk project in Afrika. Wij hebben eigen, veelal Nederlandse, coördinatoren voor de begeleiding van onze deelnemers in Afrika.  We werken samen met partner-projecten in Oeganda, Malawi, Kenia en Tanzania. Ons doel is om een inspirerende uitwisseling realiseren, die wederzijds begrip van verschillende culturen vergroot.

Afspraak maken
Doingoood

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies