Vaccinatie thuis en op het werk

We horen regelmatig om ons heen dat het halen van vaccinaties er nog wel eens bij in schiet. De reis is geboekt, verzekeringen worden afgesloten en de zonnebrandcrème wordt gekocht. Het regelen van uw reisvaccinaties is echter een onmisbaar onderdeel van de voorbereiding. U wilt toch ook gezond terugkeren?

Tijd is vaak een argument om de vaccinaties uit te stellen. De afspraak bij een GGD of ander vaccinatiecentrum komt u niet altijd goed uit, u moet er naartoe rijden...en u heeft het al druk genoeg. Daarom biedt Thuisvaccinatie.nl hét GGD alternatief ! Wij vaccineren namelijk gewoon bij u thuis of op het werk. Geen wacht- of reistijd, de arts komt op een afgesproken tijdstip bij u thuis. Ook handig als u met meerdere personen reist, de vaccinaties zijn in een mum van tijd geregeld. Meer over vaccinaties in alle steden

Vacccinaties voor bedrijven

Ook voor bedrijven kunnen we uiteraard vaccinaties verzorgen. Onze arts komt dan bij u op bedrijfslocatie. Handig voor uw medewerkers, zodat ze niet naar de GGD hoeven. Meer weten over vaccinaties op bedrijfslocatie of het bedrijf aanmelden?  

En het allermooiste is: we rekenen geen extra kosten voor de vaccinatie aan huis!

Meer voordelen

Buiten kantooruren
Erkende artsen
Meestal vergoed

Direct een afspraak maken

Advies nodig?

Selecteer uw bestemming
Thuisvaccinatie Arts

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies