Zorgverzekeraar Aevitae

Plus

€ 200,- per persoon per kalenderjaar en 15% korting bij Thuisvaccinatie. Wij vergoeden de kosten van consulten, geneesmiddelen en vaccinaties ter voorkoming van ziekten bij een (vakantie)reis naar het buitenland.

Extra

€ 220,- per persoon per kalenderjaar en 15% korting bij Thuisvaccinatie. Wij vergoeden de kosten van consulten, geneesmiddelen en vaccinaties ter voorkoming van ziekten bij een (vakantie)reis naar het buitenland.

Top

€ 250,- per persoon per kalenderjaar en 15% korting bij Thuisvaccinatie. Wij vergoeden de kosten van consulten, geneesmiddelen en vaccinaties ter voorkoming van ziekten bij een (vakantie)reis naar het buitenland.

Vip

Volledige vergoeding en 15% korting bij Thuisvaccinatie. Wij vergoeden de kosten van consulten, geneesmiddelen en vaccinaties ter voorkoming van ziekten bij een (vakantie)reis naar het buitenland.

Basic

Geen vergoeding

Bekijk de vergoedingen 2020 op de website van Aevitae

Aan bovenstaande informatie is de grootst mogelijke zorg besteed. Thuisvaccinatie.nl kan echter niet instaan voor de juistheid en volledigheid van de informatie.

Afspraak maken

Terug naar overzicht

Advies nodig?

Selecteer uw bestemming
Thuisvaccinatie Arts

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies